EuroBLECH 2016 – Előzetes az AMADA-tól

Gyártási folyamatok AMADA gépekkel és a legújabb lemezmegmunkálási technológiák

A termelékenység minden vállalat életében kulcsfontosságú a versenyképességhez. A gyártási technológiák képezik az innováció, az egyediség forrását: biztosítják az ügyfelek lojalitását és előmozdítják az új ügyfelek szerzéséhez szükséges kapacitásbővítést. Az AMADA nem csak gépeket készít, személyre szabott megoldásaival az egyedi szükségekre is választ ad. Jelenlétük az EuroBLECH 2016-on és világszerte egyaránt segít ügyfeleiknek megküzdeni a gazdasági kihívásokkal.

Ennek érdekében, a jelenlegi kiállításra minden eddiginél több termékkel és innovációval készülnek. A különböző fiber lézervágó és -hegesztő, kombi és hajlító gépek mellett bemutatásra kerül egy új szoftver, a VPSS 3i lemeztechnológiai rendszer, mely képes az összes lemezmegmunkálási folyamatot szimulálni. Betekintést kaphatunk emellett az AMADA “V-factory” névre keresztelt koncepciójába, amit ‘Intelligens Gyár’-ként fognak bemutatni. Az új fejlesztéseket, megoldásokat alkalmazó gépek mintegy 2000 négyzetméteren várják az érdeklődőket, ahol természetesen működés közben is megtekinthetőek lesznek.

Az AMADA megoldásai október 25 és 29. között a hannoveri EuroBLECH 2016 kiállításon a 12-es csarnokban a D06/F06 standon lesz megtalálható.

AMADA ACIES-AJ stanc és fiberlézer kombi gép

Hosszútávú, környezetbarát, folyamatos működésű rendszer

Az ACIES kombi gépek sorozatának új tagjaként, az ACIES-AJ szervo-elektromos meghajtással és fiberlézer technológiával ellátott gépet a vágási minőség, a gyorsaság és az energiahatékonyság jellemzi. A gép számos funkciója a hosszútávú, folyamatos működés megvalósításáért felel.

AMADA ACIES 2512 AJ

AMADA ACIES 2512 AJ

AMADA LCG-AJ szériás fiberlézer

A fiberlézer sorozat bővítése

Az AMADA bemutatja az LCG-3015 AJ síkágyas lézergépek új termékvonalát, melyet az AMADA által fejlesztett 6 és 9 kW-os fiberlézer oszcillátorral szereltek fel. Ezek a gépek magukban hordozzák az alacsony fenntartási költség és a közepes lemezvastagság tartományában történő nagy vágási sebesség előnyeit. Az LCG-3015 AJ új mércét állít a teljesítmény és ár-érték arány tekintetében, ezzel biztosítva az optimális termelékenységet.

AMADA LCG 3015 AJ

AMADA LCG 3015 AJ

AMADA ENSIS AJ 3kW fiberlézer

Fiberlézer vágás kibővített lehetőségekkel

Az úttörő ENSIS technológia továbbfejlesztésének, megerősítésének érdekében az AMADA bemutat egy 3kW-os verziót a 2016-os EuroBLECH-en. Ez a gép a 2kW-os verzió sikereire épít, javítva a vágási sebességen és minőségen. A magas felszereltség további bővítése érdekében az új ENSIS gép 8 férőhelyes fúvókacserélővel és az új ‘WACS II’ hűtéses vágással is fel lesz szerelve, a vastag szerkezeti acél alapanyagok feldolgozása érdekében.

AMADA ENSIS 3015 AJ

AMADA ENSIS 3015 AJ

AMADA FLW – ENSIS rendszerű fiberlézer hegesztő gép

Az FLW a teljes hegesztési idő csökkentésével új szintre emeli a lézerhegesztés minőségét.

Az FLW új szintre emeli a lézerhegesztés minőségét a a teljes hegesztési idő csökkentése mellett. Emellett az új verzió ENSIS oszcillátorral van ellátva, ami most először kerül alkalmazásra a hegesztés területén, csakúgy, mint a kitöltő huzal funkció, ami biztosítja a  magas minőséget hosszú hegesztési feladatoknál. Ezek a tulajdonságok új lehetőségeket kínálnak a gyártásban.

AMADA FLW

AMADA FLW

AMADA MIYACHI hegesztő megoldások

Az EuroBLECH 2016 alatt a látogatóknak lehetősége nyílik az AMADA szakembereitől megismerni a fiberlézeres hegesztés, lézeres felülettisztítás és -kezelés, valamint az ellenállás-hegesztés alkalmazásait az autóipar, elektronika, az orvosi eszközgyártás, és az űr- és védelmi ipar területein.

Emellett bemutatásra kerül a MIYACHI EAPRO Jupiter fiberlézeres hegesztőrendszer, a MIYACHI EAPRO lézeres felülettisztító és -kezelő rendszer, valamint a MIYACHI PECO AWS3 Active welding system 3 integrált ellenállás-hegesztési megoldás.

AMADA hajlító megoldások

Élhajlítási műveletek optimalizálása minden területen

Az AMADA tovább bővítette optimalizált hajlító megoldásait, hogy a legjobb termelékenységet biztosíthassa a lemezmegmunkálás területén.

A biztonság-központú szemléletmódnak köszönhetően, az EU biztonsági jogszabályait is szem előtt tartva, a FAST hátsó ütközőrendszer egyaránt biztosítja a gépkezelő biztonságát és a maximális gyártási sebességet. A robotos és az automatizálási rendszerek lehetővé teszik az alkatrészek és szerszámok biztonságos és hatékony kezelését.

HG 1003 ATC

HG 1003 ATC

Az Információszerzés, Interakció és Integráció egyértelműen valósul meg, mivel az AMADA Smart Factory digitális menedzsment hálózatának a részét képezi, ezzel lehetővé téve, hogy az élhajlító gépek, a gépkezelők munkájával együtt egy teljes értékű, hatékonyan működő lemezmegmunkáló gyártócella részévé váljanak.

Végül, de nem utolsó sorban, a pontosságot egyaránt biztosítja majd a gépekben rejlő technológia és a körülötte levő mérőrendszerek.

AMADA digitális megoldások

Teljes körű & rugalmas megközelítés az intelligens gyártásban

A 2016-os EuroBLECH tematikája a “lemezmegmunkálás új generációja”, ami kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogyan tud a fémmegmunkáló ipar gyártási folyamataiban alkalmazkodni a jelenlegi piaci trendekhez. Az alkatrészek sorozatnagysága folyamatosan csökken, az összeszerelési munkálatokra az igény növekszik, az állandóan változó anyagok és vastagságok feldolgozásában pedig elvárás a kimagasló rugalmasság és gyorsaság. Mindezt versenyképes áron kell kínálni, a lehető legjobb minőség és jövedelmezőség mellett. Az AMADA, 70 évnyi tapasztalatot maga mögött tudva egy teljes körű és rugalmas megközelítést fog bemutatni az intelligens gyártás területén, hogy új lehetőségeket teremtsen a jelen kihívásaiból.

AMADA VPSS 3i

AMADA VPSS 3i

ForrásAMADA

További információ:

Az EPL-Tech Kft. honlapján

Megosztás
[
    ]