Idén újra: FANUC InHouse Show – műanyagipari napok

Ahogy a korábbi években, idén is megrendezésre kerül a FANUC InHouse Show színes programsorozata. A rendezvényen a kiállításnak helyt adó FANUC mellett a partnercégek is bemutatkoznak, illetve bemutatókkal készülnek a látogatók számára.

FANUC_InHouseShow_article

A bemutatásra kerülő technológiák komplex megoldásokat kínálnak a felhasználók számára, mindezt pedig termék- és technológiabemutatókkal demonstrálják a kiállítók. A szakmai beszélgetéseken pedig további információt kaphatnak az érdeklődők a rendezvénysorozat tematikus napjain az alábbi témák köré csoportosítva:

  • Műanyagipari napok (szeptember 22-23.)
  • Szerszámgép technológiai nap (szeptember 28.)
  • Fémipari napok (szeptemer 29-30.)

A cég célja, hogy az újdonságokkal és friss fejlesztésekkel kiegészítve komplett megoldásokat nyújthasson megrendelői számára, éppen ezért nem csak a kiállítás erejéig szól a szoros együttműködésük a társkiállítókkal.

cncmedia_orangehr

Fókuszban a Műanyagipar

A rendezvénysorozat első felvonása a Műanyagipari napok elnevezésű kiállítás, amely, a műanyagipari technológiákra és a kapcsolódó fejlesztésekre fókuszál. A rohamosan fejlődő iparág vezető technológiáinak ismertetése mellett a hangsúlyt a használatos berendezésekre helyezik.

Szeptember 22-én és 23-án a fröccsöntő alkalmazások kerülnek a középpontba: így a főszerepet a Roboshot elektromos fröccsöntőgép kapja, ezt pedig egy Quick Setup egyedi robotos gyártócella szolgálja majd ki. Az előző évhez hasonlóan ismét szerephez jut a Robocut huzalszikra forgácsológép, valamint a műanyagipari alkalmazásokhoz ajánlott robotok családja.

A társkiállítók is széles témaválasztékkal jelennek meg, melyek a  szerszámbeméréstől kezdve egészen az alapanyagszállító berendezések rendszerekig terjednek, illetve egyéb, kapcsolódó területek is megjelennek.

Kattintson ide a regisztrációhoz!

Cím: 2045 Törökbálint, Torbágy utca 20.
Dátum: 2016. szeptember 22-23. 09:00-16:00 Műanyagipari Napok

További információ

A FANUC Hungary Kft. honlapján vagy a marketing@fanuc.hu – n keresztül.

Megosztás
[
    ]