Autodesk Fusion360 egy tankolás áráért csak ma!

Külföldön igen elterjedt, hogy nagyobb értékesítő cégek bizonyos alkalmakkor korlátozott ideig hatalmas árengedménnyel értékesítenek termékeket. Viszont az igen ritkán fordul elő, hogy CAD/CAM rendszert lehessen venni akciósan egy boltból! Az Amazon a mai napon (16.07.12) igen nagy akció keretében kínálja az Autodesk Fusion360 CAD/CAM/CAE rendszerét. Igyekezzen akit érdekel, le ne maradjon!

Az Autodesk Fusion360 CAD/CAM/CAE rendszeréről már írtunk korábbi cikkünkben, így aki nem ismerné az itt illetve itt olvashat róla. Most inkább térjünk rá a mai akció részleteire:

fusion360amazon_s

A Fusion360 eddig sem került sokba, mert havi bérleti díja $40 volt, ami éves szinten $300 (~85.000 Ft) jelent. Az Amazon azonban a mai napon – 2016.07.12. a Prime Day keretein beül most $25/éves áron – 7.000 Ft/év – értékesíti! 

Tehát aki egy tankolás árán szeretne venni egy komplett CAD/CAM/CAE rendszert egy évre az siessen az Amazon oldalára, mert azért ennyiért ritkán lehet hozzá jutni egy ilyen szoftverhez.

Link : Fusion360 egy tankolás áráért az Amazon Prime Day napján.

Megosztás

Kollár József

Kollár József vagyok, több mint 10 éve foglalkozom CAM rendszerek támogatásával. (SolidCAM, HSMWorks - Fusion360, PowerMILL, ArtCAM - Carveco) Korábban szerszámgyártásban dolgoztam CAM programozóként, ahol sok szakmai tapasztalatot szereztem. Cikkeimmel ezen idő alatt elsajátított tapasztalatokat és az adott CAM rendszer működési logikájának megértését szeretném átadni nektek. 

Tags:

[
    ]