A Beckhoff új technológiai központot nyit a Szilícium-völgyben

A kaliforniai Szilícium-völgyben számos élvonalbeli informatikai és félvezetőipari vállalat tevékenykedik. A Beckhoff 2016. áprilisában az Intel, az Apple és a Google tőszomszédságában megnyitotta új technológiai központját, tovább erősítve jelenlétét az informatikai és elektronikai fejlesztések fellegvárában. A létesítmény célja az, hogy ügyfeleinek igényeit az egész világra kiterjedően kielégítse.

A Beckhoff 2016. áprilisában nyitotta meg új technológiai és látogatóközpontját a Szilícium-völgyben, a San Franciscótól 50 kilométerre délkeletre fekvő San Jose városában. „Itt születnek és fejlődnek a mindannyiunk jövőjét alakító technológiák, és szeretnénk automatizálási technológiánkkal hozzájárulni ehhez a folyamathoz” – jelentette ki Hans Beckhoff, a vállalat ügyvezető igazgatója. „A technológia melegágyaként ismert „Völgy” különleges megrendelőket vonz és meglehetősen izgalmas üzleti lehetőségeket kínál. Mindezek mellett a Völgyben születő modern technológiák kifejezetten serkentőleg hatnak az automatizálás területére is. Meggyőződésünk, hogy nemzetközi ügyfeleinkkel közösen ki tudjuk aknázni és ki is kell aknáznunk ezeket az élvonalbeli újításokat. San José-i központunk kiemelt súllyal képviseli majd a Beckhoff stratégiájának egyik alapkövét, az automatizálás, az informatika és az internet technológiáinak konvergenciáját.”

2016. áprilisában a Beckhoff vállalat új műszaki központot nyitott meg a Szilícium-völgyben, az informatika és a csúcstechnológiák fellegvárának számító hírneves kutatóintézetek közvetlen szomszédságában, ezzel is aláhúzva, milyen fontosnak tekinti az ipari alkalmazások terén az informatika és az automatizálás konvergenciáját.

2016. áprilisában a Beckhoff vállalat új műszaki központot nyitott meg a Szilícium-völgyben, az informatika és a csúcstechnológiák fellegvárának számító hírneves kutatóintézetek közvetlen szomszédságában, ezzel is aláhúzva, milyen fontosnak tekinti az ipari alkalmazások terén az informatika és az automatizálás konvergenciáját.

Aurelio Banda, a Beckhoff észak-amerikai leányvállalatának elnöke a technológiai központ megnyitóján kifejtette: „Ez az esemény jelenős mérföldkő a globálisan működő Beckhoff vállalat, valamint természetesen a Beckhoff USA számára is, figyelembe véve azt, hogy Kalifornia az Egyesült Államok egyik legerősebb gazdasági térsége. Szeretnénk bővíteni üzleti kapcsolatainkat a világ legnagyobb technológiai vállalataival, és ebbe a stratégiánkba tökéletesen illeszkedik, hogy új irodánkkal még hangsúlyosabban jelen legyünk a technológiákat szinte mágnesként vonzó Szilícium-völgyben.”

A megközelíthetőség szempontjából is kiváló helyen található, közel 1200 m2 alapterületű új technológiai központban egy bemutatóterem, értékesítési irodák, egy műszaki osztály valamint oktatóhelyiségek foglalnak helyet. A Beckhoff a térségben működő számos ügyfelének első osztályú műszaki támogatást fog nyújtani, továbbá közvetlen értékesítést, műszaki szolgáltatásokat és képzéseket is fog kínálni.

A Szilíciumvölgyben megnyitott műszaki központtal együtt a Beckhoff vállalat hét regionális értékesítési és támogatási irodát működtet Észak-Amerikában.

A Szilícium-völgyben működő új Beckhoff-iroda elérhetőségei:

Beckhoff Automation LLC

Silicon Valley Technical Center

2665 N. First Street, Suite 310

San Jose, CA

E-Mail: norcal@beckhoff.com

www.beckhoffautomation.com

További információ

A Beckhoff honlapján.

Megosztás
[
    ]