Salvagnini B3 KinEtic – Innováció és etika az élhajlításban

A B3 élhajlító fejlesztésekor alkalmazott KinEtic filozófia magába foglalja mindazt, amit a Salvagnini képvisel termékeivel. Az elengedhetetlen innovációt, mely hatékonyabbá és sikeresebbé teszi gépeit, valamint az ezekhez a folyamatokhoz szükséges etikai értékeket is.

A Salvagnini B3 élhajlító szériája egy egyedi megoldás, ami a Salavagnini által kifejlesztett technológiáknak köszönhetően produktívabb és pontosabb gyártási folyamatokra képes, mindezt az intelligens energiafelhasználásnak köszönhetően alacsonyabb fogyasztás mellett. A B3 kifejlesztése során a vállalat nem csupán az új gép hatékonyságának és pontosságának növelésére koncentrált, hanem arra is törekedtek, hogy megoldásukkal etikailag helyes értékeket képviseljenek. Éppen ezért a olyan képességekkel ruházták fel a B3 széria tagjait, mellyel a környezeti szempontból káros hatások minimális szinten tarthatók.

Fogyasztás

A proporcionális szelepek alkalmazásának mellőzésével, valamint a direkt hajtású, áttétel és kefementes motorok használatával érték el, hogy az energiafogyasztás a ténylegesen felhasznált mennyiséggel arányos legyen. Ezáltal a B3 rendkívül nagy teljesítménye, alacsony energiafogyasztás mellett érhető el. Az egyedi KERS, azaz Kinetic Energy Recovery System technológiának köszönhetően a rendszer energiát nyer vissza a használat során, melyet később képes felhasználni, ezzel is csökkentve a megmunkáláshoz szükséges energiafogyasztás mértékét.

Sebesség

A B3 rendkívüli gyorsasága azt jelenti, hogy a medve akár 250 mm/s-os sebességgel is képesek mozogni.

Különösen alacsony zajszint

A KinEtic rendszer rengeteg előnnyel rendelkezik a nagy hatékonyság mellett, ilyen például az különösen alacsony zajszint, ami lehetővé teszi, hogy a B3 zajszennyezése minimális legyen, ezzel a gépkezelők számára is kényelmesebbé téve a mindennapos használatot.

Környezet

A Salvagnini olyan megoldásokat implementált a tervezés során, melyek környezetbaráttá teszik az új gépet, lehetővé téve, hogy a minőség és produktivitás továbbra is kiemelkedően magas legyen. Az intelligens hidraulikus rendszer, amely egy rugalmas és hatékony áttétekkel dolgozó hidraulika kör, teszi lehetővé, hogy a hagyományos élhajlítók által produkált teljesítményt a korábban felhasznált olajmennyiség mindössze 25%-ával is képes legyen elérni.

A B3 élhajlító legfontosabb előnyei:

  • Innovatív működési elv
  • Direkt meghajtás
  • KERS energia-visszanyerés
  • AMS élhajlítási szög mérő rendszer
  • Salvagnini SiX vezérlő
  • PressStudio programozó konzol

További információ:

A Salvagnini hivatalos honlapján.

A Salvagnini magyarországi gyári képviselete, az SHM Consulting Kft.

Megosztás
[
    ]