Mario Pinto meghajtott szerszámtartók a milánói EMO kiállításon

Az ipari befogástechnikai világpiacon kiemelt fontosságú szerepet betöltő SMW Autoblok csoport hazai képviselője, a HÓD INDUSTRIAL SOLUTIONS KFT. számos különböző márkával, köztük a meghajtott szerszámtartókat gyártó Mario Pinto-val érkezett a Milánóban megrendezett EMO kiállításra.

A kiállításra látogató szakmabeliek testközelből ismerkedhettek meg a vállalatcsoport tagjai által kínált világszínvonalú termékekkel. Videónkban Hodász Tibor, a HÓD INDUSTRIAL SOLUTIONS KFT. műszaki és kereskedelmi vezetője, a torinói Mario Pinto S.p.A. élvonalbeli meghajtott szerszámtartó berendezéseit mutatja be.

A közel 100 éve fennálló cég 1999-ben csatlakozott az SMW Autoblok csoporthoz. Termékeik minőségét és kimagasló teljesítményét a hosszú idő alatt megszerzett szakmai tapasztalat, a folyamatos fejlődés, valamint a tervezési, gyártási és minőség-ellenőrzési folyamatok során alkalmazott modern technológiák biztosítják.

EMO_Mario_cikkbeA kiállításon is látható változatos portfóliójuk olyan megoldásokat tartalmaz, mint például a Capto rendszerre való átállást segítő átalakítók, többorsós megmunkáló fejek, eltolt HSK-s tartó, vésőfejek, orsós szögfejek, vagy például a ritkaságnak számító, folyamatos hűtéssel rendelkező gyorsító fej. A meghajtott tartók és szögfejek alkalmazásával az eredeti fordulatszámnak akár a háromszorosa is elérhető.

Az olasz cég minden meghajtott szerszámtartót Torinóban gyárt, berendezéseik teste egyetlen acéltömbből kerül kialakításra, ami az eszközök stabilitását növeli. Technológiáik naprakészsége mellett a precíz ellenőrzési folyamatokra is nagy hangsúlyt fektetnek, az elkészült berendezéseket összeállítás után alapos vizsgálatoknak vetik alá. Moduláris felépítésű rendszereik rugalmas, széles körben alkalmazható megoldások, melyek versenyképes áron elérhetők, akár Magyarországon is.

További információ

HÓD INDUSTRIAL SOLUTIONS KFT. honlapján

Megosztás
[
    ]