Beckhoff újdonságok az EMO Milano 2015 kiállításon

impressions_emomilano2015_3_cikkAz EMO Milano 2015 látogatóinak száma minden várakozást felülmúlt: 120 országból mintegy 155,362 látogató vett részt az október 5 – 10. között Milánóban megrendezett szerszámgép-kiállításon. Közel 120,000 négyzetméter kiállítási területen 33 országból 1600 vállalat képviseltette magát bemutatva az ipari szerszámgépek teljes skáláját.

„A CNC-ipar nagyon jó úton halad, és elégedettek vagyunk ez első megjelenésünkkel az EMO-n”, nyilatkozta Frank SAUERESSIG CNC-termékmenedzser. Pierluigi Olivari, a Beckhoff olaszországi leányvállalatának ügyvezető igazgatója hasonlóan pozitívan nyilatkozott: „A Beckhoff mint a világ egyik vezető PC-alapú CNC-megoldásokat kínáló beszállítója meggyőző erővel képviseltette magát a rendezvényen, ahol a Beckhoff bemutatta teljes termékpalettáját a közepes méretű CNC-megoldásoktól a csúcstechnológiás CNC-megoldásokig.”

„A Beckhoff sikere a CNC-szektorban látványosan növekedett – tette hozzá Gerhard Meier, ügyfélkapcsolati menedzser valamint a Svájci Beckhoff igazgatóságának tagja. – Ezt nem utolsósorban az a tény is segítette, hogy néhány kiváltképpen elégedett ügyfelünk is jelen volt az EMO-n. A látogatók nagyon meggyőzőnek találták a kiállítást.”

Ezen a linken még több információt kaphatnak az akár felhőbe is integrálható, rugalmasan skálázható, PC-alapú Beckhoff vezérlésekről!

További információ

A Beckhoff Automation Kft. hivatalos honlapja.

Megosztás
[
    ]