Innovatív Mitsubishi szerszámbevonatolási technológiák az EMO 2015 kiállításon

A Mitsubishi Materials által kifejlesztett bevonatolási technológiák biztosítják az optimalizált forgácselvezetést, kenési és hűtési folyamatokat.

A Miracle Sigma a Mitsubishi Materials által kifejlesztett szerszám bevonatolási technológia, mely egyetlen megoldásként élvonalbeli bevonattal, kiváló élezési és edzési technológiákkal, valamint hatékony hűtési és kenési megoldásokkal teszi hatékonyabbá a szerszámok használatát.

Miracle_sigma_cikk

A szerszámok megbízhatóságáért és hosszú élettartamáért a Zero-μ technológia felelős, ami egy különleges leppelési folyamatnak köszönhetően jelentősen csökkenti a forgácsoló élek súrlódási együtthatóját. A folyamat eredményeképpen a szerszámok élettartama sokkal hosszabb, emellett a kialakított felület minősége is jobb. A bevonatolt szerszámok esetében a bevonó anyag súrlódási együtthatója határozza meg az anyagfáradással szembeni ellenálló képességét, melyet az innovatív, nagy szívósságú, finom felületkialakítású és kopásálló bevonat biztosít.

[youtube]Di05xCLM7MI[/youtube]

A Mistubishi szabadalmaztatott AL-Rich technológiája a bevonat alumínium-oxid tartalmának növelésével biztosít nagy szilárdságot. A TRI-Coolant kenési és hűtőrendszer pedig a szerszám kialakításának és a járatok geometriájának köszönhetően optimális kenést és forgácseltávolítást tesz lehetővé a teljes megmunkálás alatt.

További információ

A Mitsubishi Materials honlapján

Megosztás
[
    ]