A DMG sikerei az EMO Milano 2015 kiállításon

Az EMO 2015 kiállítás ideje alatt a DMG MORI összesen 106,9 millió euró összértékű terméket értékesített. Az összesen 2290 új megrendeléssel hatalmas sikernek könyvelheti el a vállalat a nemzetközi kiállítást.

DMG_MORI_EMO_italia

A 40 kiállított csúcstechnológiás géppel, melyek közül 10 világpremier volt, egy 2.437 m2-es területet töltöttek meg. Az előző, 2009-es milánói EMO kiállításhoz képest 78%-kal több, összesen 13.433 látogató kereste fel a DMG MORI standját. A legnagyobb érdeklődést az innovatív, jövőbe tekintő termékek, az Ipar 4.0, valamint a CELOS legújabb verziója iránt mutatták az emberek. Az applikáció alapú vezérlő és szoftver jelentősen leegyszerűsíti és felgyorsítja azokat a folyamatokat, mely során egy ötlettől eljutunk a kész termékig. Emellett az ECOLINE termékcsalád legújabb tagjai, az ecoMill V szériás gépek iránt is nagy érdeklődést mutattak a szakkiállítást felkereső vendégek.

DMG_MORI_ecoMill_series_slider2

Az esztergák terén 4 újdonsággal készültek: SPRINT 32|5 produkciós eszterga, és a SPRINT32|8 legújabb verziója, melyeket a DMG MORI olaszországi gyártelepeinek falai közt készítettek, CTX gamma TC eszterga-maró gép, ami az új termékbevezetések keretein belül két különböző méretben is elérhető lesz, valamint a nagyméretű alkatrészekhez tervezett NLX 6000|2000 eszterga-maró központ.

02 EMO SPRINT 32-5 EMO_WASINO

Az idei kiállításon bemutatott innovatív marógépek mindegyike a duoBLOCK széria 4. generációjából származik. A rendezvény első napján megrendezett sajtókonferencián lezajló termékbejelentések megkoronázásaként végül az ecoMill V széria és a DMG MORI WASINO automata esztergákat mutatta be a vállalat, melyek idén áprilistól váltak a DMG MORI széles kínálatának részévé. A két világpremier, a SPRINT 32|5 és 32|8 Olaszországban készültek, akárcsak az NLX2500SY|700, CTX alpha 500, CTX beta1250 eszterga-maró központ, a SPRINT 50 produkciós eszterga, valamint a GMC 20 ISM is. Az ecoMill V széria új generációjának megjelenése 3 világpremiert foglal magába, melyek mindegyike új dizájnnal és a DMG MORI multi-touch SLIMline vezérlőjével mutatkozott be.

Forrás:DMG MORI

További információ

A DMG MORI hivatalos honlapján

 

Megosztás
[
    ]