Niagara Cutter S638 nagy sebességű marásokhoz

A szerszámgyártás egyik kiemelkedő vállalata, a Seco Tools 2010-ben vásárolta fel az amerikai NC Idustries-t, melynek többek között a Niagara Cutter is terméke volt. A nagy sebességű, kis tűrésekkel végzett megmunkáláshoz tervezett szerszámok termékskálája azóta is folyamatosan bővül, számos nagy teljesítményű szerszám található portfóliójukban.

Niagara_Cutter_S638_cikk

A legújabb, 6 vágóéllel rendelkező Niagara S638 dinamikus, nagy sebességű marást tesz lehetővé. Az S638 használatával nagyobb radiális mélységű vágásokat végezhetünk, mint a hét és 9 vágóélű szármarókkal, az AlTiN bevonatnak köszönhetően pedig hosszú élettartammal, magas anyageltávolítási rátával és teljesítménnyel dolgozhatunk, magas hőmérsékleten is.

 

Rozsdamentes acélhoz, titánhoz és más nehezen megmunkálható ötvözetekből készült munkadarabok nagyolására, elő-nagyolására tervezték. Kiválóan alkalmazható nagy sebességű és trochoidális marásoknál. A bevonatnak köszönhető magas hőtűrés és a külső átmérő excentrikus vágóél erősebbé teszi a szerszámot. Az indexelhetőségnek köszönhetően finomabb vágás és jobb felületi minőség érhető el.

Forrás:Seco Tools

További információ

A Niagara Cutter honlapján

Megosztás
[
    ]