Laurex Méréstechnika az Automotive Hungary kiállításon

Holnap kezdetét veszi hazánk meghatározó járműipari szakkiállítása, az Automotive Hungary, melyen a precíziós mérőeszközök specialistájának számító Laurex Méréstechnika Kft. is részt vesz. A 13 éves tapasztalattal rendelkező vállalkozás palettáján mára több mint 7000 mérőeszköz és különféle tartozék található meg, melyek legjavát a kiállításra ellátogatók élőben is megtekinthetnek az A pavilon 209-es standján.

Portfóliójuk kiemelkedő termékei a 100%-ban német technológiájú EZset szerszámbemérők, melyek 3 különböző méretben érhetőek el. Segítségükkel a szerszámok bemérését és a korrekciók meghatározását úgy végezhetjük el, hogy közben a szerszámgépen zavartalanul folyhat a gyártás. A maximális gépkihasználtság mellett a pontosan bemért szerszámokkal ráadásul hosszabb szerszám élettartamok is elérhetők, amivel jelentős költségek spórolhatók meg. Az EZset csúcskategóriás gépei könnyű kezelhetőségük és alacsony áruk miatt gyorsan megtérülő befektetést jelentenek.

https://www.youtube.com/watch?v=4Vkbhh_QBQk

A legfejlettebb képfeldolgozó technológiákat alkalmazó gép kezelése könnyen tanulható, így az előképzettség nem feltétele a hatékonyság növelésének. A mérések pontosságát az SK 50 szerszámbefogó nagy precizitása és az olyan minőségi összetevők, mint a Bosch által gyártott pneumatikus alkatrészek, a THK megvezetések és a Heidenhain mérőlécek garantálják. A gépeket automata élfelismerő rendszerrel szerelték fel, így nem szükséges az emberi szem pontosságára hagyatkozni a bemérési folyamatok során.

Az EZset szerszámbemérő sorozat tagjai:

EZ-GOEZ-C1EZ-C2
EZgoEZset1EZset2
Könnyedén végezhetünk pontos méréseket a belépő kategóriás géppel, melyet szerszámhossz, átmérő, radiális és axiális ütés mérésére is használhatunk.Középkategóriás gép, mellyel hossz, átmérő, sugár, szög mérését, élek állapotának felmérését végezhetjük, a radiális és axiális ütés automatikus mérése mellett. Élek állapotának ellenőrzése. 4×90 fokos rögzítési lehetőség.A sorozat egyik vezető kategóriás gépe, nagyobb érintőképernyővel, saját szerszámadatbázissal. Szerszámok hosszának, átmérőjének, axiális, radiális ütésének mérésére. Élek állapotának ellenőrzése. 4×90 fokos rögzítési lehetőség. A mérési adatokat közvetlenül a CNC géphez tudja továbbítani.

 

Forrás: EZset

További információ:

Az EZset hivatalos honlapján.

Az EZset szerszámbemérők hivatalos hazai forgalmazója a Laurex Méréstechnika Kft.

Megosztás
[
    ]