AUTOMOTIVE HUNGARY – 3. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás

Hazai és külföldi autó- és motorgyárak, járműipari beszállítók, alkatrészgyártók, ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban

automotive_hun2015_logo_cikk

Hamarosan megnyitja kapuit az AUTOMOTIVE HUNGARY, mely kiállítószámának és területének növekedése miatt az eddigi évek gyakorlatától eltérően nem a G, hanem az A pavilonban kerül megrendezésre az AUTÓTECHNIKA kiállítással.

A kiállítás fővédnöke Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki 2015. október 28-án 10.30-kor ünnepélyes keretek között nyitja majd meg a rendezvényt, és részt vesz a délelőtti kerekasztal-beszélgetésen, melynek témája a régióban és régiók között lévő versenyképesség, valamint hogy merre tart az autóipar, hogyan lehet fejleszteni a beszállító láncot, és milyen együttműködési lehetőségek vannak a magyar kormánnyal.

A kiállítói felhozatalt tekintve elmondhatjuk, hogy a négy magyar gyártóbázissal rendelkező cég mellett idén először a BMW is képviselteti magát, valamint közel 300 járműipari beszállító, alkatrészgyártó, a saját területén meghatározó hazai és nemzetközi cég mutatja majd be tevékenységét.

Kollektív bemutatókból sem lesz hiány, hiszen már a kiállítók körét erősítik a MAJOSZ, a Német-Magyar Kamara, Miskolc, Győr és a Nyugat-Pannon Régió közösségi standjai.

Aktuális kiállítói lista: http://automotivexpo.hu/hu/kiallitoi-lista

A kísérőesemények a hagyományokhoz híven az ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER témakörökre épülnek.

A rendezvény igazi szakmai találkozóhely lesz, hiszen az ÜZLET tematikát erősíti majd a HIPA által támogatott MAJOSZ Beszállítói Fórum, melynek keretében felvonulnak az ágazat vezető szereplői, és az Orosz-Magyar Járműipari Beszállítói Fórum.

A TUDOMÁNY témában kerül megrendezésre a Járműfejlesztők Konferenciája, melynek témája „Remanufacturing, recycling az autóiparban”, de előadás hallgatható majd a jármű újrahasznosítás aktuális kérdéseiről, a fenntarthatóság, környezettudatosságra nevelés szempontjainak figyelembe vételével.

A KARRIER tematika kiemelt eseményei az AUTOMOTIVE HUNGARY ÁLLÁSBÖRZE és az AUTOMOTIVE HUNGARY TechTogether lesznek.

A Jobline.hu-val közösen szervezett állásbörze keretén belül a kiállítók ingyenesen leadhatják állásajánlataikat és részt vehetnek az állásbörzén, a látogatók pedig felmérhetik a járműipari humán keresletet. Az autopro.hu-val közösen szervezett Techtogether pedig ismét három napig ad lehetőséget a versenyezésre a műszaki egyetemistáknak, főiskolásoknak. 17 autóépítő csapat részvétele és szoros küzdelemben való megmérettetése várható.

Részletes programok: http://automotivexpo.hu/hu/programok

Társrendezvény: AUTÓTECHNIKA – Autodiga Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás (2015. október 28-31.)

Jöjjön el Ön is a járműipar komplex fórumára,

találkozzon az iparág meghatározó szereplőivel!

A kiállítás honlapján online regisztráció működik, mely a látogatóknak ingyenes belépést biztosít:

www.automotivexpo.hu/cnc

További információ:

Az AUTOMOTIVE Expo hivatalos weblapja.

Megosztás
[
    ]