A Sandvik Coromant bővíti a váltólapkás fúróinak hatékonyságát a jobb furatminőség és a hosszabb éltartam elérése érdekében

Megerősített CoroDrill® 880, az új Zertivo™ lapkaminőségekkel kompatibilis az optimális forgácsolóél-integritás érdekében

Sandvik_SAN925_cikkA Sandvik Coromant bemutatta CoroDrill® 880 váltólapkás fúrójának egy megerősített változatát, amely jelentősen növeli a gyártási hatékonyságot a nagy átmérőjű furatkészítési alkalmazásokban. A legújabb CoroDrill 880 szerszámtest többféle lapkaminőséggel kompatibilis, többek között egy olyan lapkával, amely a vállalat új Zertivo™ technológiáján alapul, optimalizált élintegritást biztosítva.

Az U-fúrók forradalmában a legújabb áttörést képviselő, megerősített CoroDrill 880 új, továbbfejlesztett fúrótesttel rendelkezik, amely akár 30%-kal merevebb az elődjénél olyan alkalmazásokban, amelyek négyszeresei, ötszörösei a fúróátmérőnek. Ez megbízhatóbb fúrási élményt és sokkal jobb furatminőséget nyújt. Ezenkívül a továbbfejlesztett fúrótest és az új, acélhoz és öntöttvashoz való Sandvik Coromant lapkatípusok kombinációja jelentősen hosszabb lapkaéltartamhoz vezet.

Egy, a szélerőműipar számára forgatómű-gyűrűket gyártó ügyfél kipróbálta az új és javított CoroDrill 880 szerszámtestet, a fúró átmérőjénél ötször nagyobb furatokat tartalmazó alkalmazásban. A régi szerszámtest használatakor, a fúrást 42CrMo4 anyagban végezve, az idő előrehaladtával csökkent a furatméret, így egy bizonyos használati idő eltelte után alulméretezett furatok jöttek létre.  Az új, erősebb szerszámtesttel a CoroDrill 880 sokkal hosszabb üzemidőn keresztül volt képes helyes méretű furatokat készíteni. Ezenkívül az ügyfél 975%-os éltartam-növekedést tapasztalt.

A lapkaminőségek közül a GC4324 és a GC4334 Inveio™ bevonattal rendelkezik a jobb kopásállóság érdekében. A harmadik, a GC4344 a Zertivo™ technológiával kiváló élbiztonságot nyújt az optimális bevonatnak és a szubsztrát tapadási tulajdonságainak köszönhetően.

Sandvik_SAN925_HR_cikk

Ezzel a három minőséggel teljes a minőséglánc, megoldásokkal minden ISO P és ISO K anyaghoz és nagy számú különféle alkalmazáshoz:

  • GC4324: Termelékenységnövelő stabil feltételek mellett
  • GC4334: Az első számú választás jó és átlagos feltételekhez
  • GC4344: Kiváló teljesítmény nehéz feltételek mellett

Az új minőségpozicionálás úgy lett kialakítva, hogy rögtön könnyen kiválasztható legyen a megfelelő minőség.

A CoroDrill 880 sorozat alapválasztéka lefedi a 12–84 mm-es (0,472–3,307 col) furatátmérőket, illetve az egyedi megoldások esetében akár 129 mm-ig (5,078 col). A fúrók H12–13 tűrésű furatokat készítenek, és alkalmasak a fúró átmérőjénél akár ötször nagyobb furatokhoz is.

Forrás: Sandvik Coromant

További információ

A Sandvik Coromant honlapján

Megosztás
[
    ]