Twist szerszámok és Sumitomo – Wedco újdonságok a Mach-Tech kiállításon

A Wedco minden alkalommal nagy hangsúlyt fektet a Mach-Tech-en való megjelenésre, mivel a bécsi székhelyű cégnek Magyarország az egyik legfontosabb export piaca. Ennek fényében idén egy a korábbiaknál sokkal nagyobb standon vonultatták fel teljes termékpalettájukat.

A standon testközelből lehetett találkozni a kiváló minőségű alapanyagokból, nagy szakértelemmel készült Prémium és Silver szerszámaikkal, melyeket mind a cég bécsi központjában, házon belül gyártják, bevonatolják és 100%-ban ellenőrzik. Ezeken felül, az idei év egyik legnagyobb újdonságaként a Twist marókkal is megismerkedhettek az érdeklődők. Ahogy az alábbi interjúban Wolfgang Koch, a Wedco export menedzsere is kifejti, ezt az új szerszámot kifejezetten a trochoidális stratégiával történő megmunkálásokhoz fejlesztették ki. Ez a stratégia bizonyos alkalmazások esetén lényegesen magasabb megmunkálási sebességet kínál a felhasználóknak, ugyanakkor a maximális hatékonyság eléréséhez speciális szerszámokra van szükség. A Wedco új Twist sorozata pedig pontosan ezeket az igényeket elégíti ki.

A fejlesztés és tesztelés során számos nehezen megmunkálható anyaggal dolgoztak, köztük titánnal, Inconellel és gyorsacéllal is. Az eredmények pedig magukért beszélnek. Az új Twist szerszámok már több ügyfélhez is eljutottak, és az ő taptasztalataik alapján nagyon jól teljesítenek.

2015_05_12-15_Mach-Tech_Wedco_slider2A jövőbeli fejlesztési lehetőségek bővítésére a Wedco egy új YASDA szerszámgépbe is beruházott, melyek mind a kimagasló merevségükről és ultra precíz kialakításukról híresek. Ezzel egyidőben a Wedco bécsi székhelye a YASDA európai technológiai központjává is előlépett, így az érdeklődők már a YASDA szerszámgépek képességeiről is kaphatnak élő bemutatókat.

Egy további újdonság hazánk számára, hogy az idei évtől a Sumitomo teljes palettája is elérhetővé vált a Wedco-nál. Ausztriában már több mint 20 éves partneri kapcsolatra tekint vissza a két cég, és mostantól a magyar ügyfelek is élvezhetik ennek a kiforrott együttműködésnek az előnyeit.

[nggallery id=216]

További információ:

A Wedco Tool Competence hivatalos oldalán.

Megosztás
[
    ]