Elérhető az MTC kft. új honlapja

mtc_logoA Metal Trading & Consulting (MTC) kft. a lemezipari szerszámgépek egyik kiemelkedő specialistája. Filozófiájuk alapköve, hogy a szerszámgépek értékesítésén felül teljes körű, kulcsrakész megoldásokat is szolgáltatnak az ipar számára. Az általuk képviselt gyártók kiválasztásánál fontos szempont volt a kisebb, családi cégek által nyújtott biztonság, és a vásárlók egyéni igényeinek kiszolgálására irányuló nagyobb figyelem.

mtc_1

A cég célja, hogy egy olyan üzletfelekből álló bázist építsen ki, ami meg tud felelni a robbanásszerű műszaki fejlődés által generált technikai kihívásoknak. Ezenfelül pedig olyan hozzáadott értéket és átfogó tanácsadást kínálnak vevőiknek, amivel bármilyen felmerülő kihívást meg tudnak oldani.

Ezzel összhangban megújult honlapjukat is az átlátható szerkezet és az informatív tartalom jellemzi. A cég bemutatása és szolgáltatásaik ismertetése mellett egy olyan hírfolyam kialakításába is belekezdtek, ami hasznos technológiai ismeretekkel szolgálhat a lemezmegmunkálással foglalkozók számára.

A videók szekcióban az általuk forgalmazott szerszámgépek ismertető videói tekinthetők meg, melyek egy könnyen fogyasztható formában tárják a nézők elé a legújabb technológiai innovációkat.

Látogasson el Ön is a www.mtckft.hu weboldalra!

Forrás MTC Kft.

Megosztás
[
    ]