Kis helyigényű, 7 collos, „All-in-One” vezérlőként működő HMI

CP6606 beépíthető Panel PC ARM-Cortex™-A8-CPU-val, költségérzékeny alkalmazásokhoz

A CP6606 „Economy“ Panel PC-t úgy tervezték, hogy tökéletesen megfeleljen a piac költségérzékeny szegmensében működő gép- és berendezésgyártók követelményeinek. A kis helyigényű, „All-in-One” vezérlő 7 collos (800 x 480 WVGA felbontású), TFT érintőképernyős kijelzőből nagy teljesítményű, 1 GHz-es ARM-Cortex™-A8-CPU-ból és 1 GB-os DDR3-RAM memóriából épül fel.

pr262014_Beckhoff_CP6606_cikkbe

A CP6606 beépíthető Panel PC tökéletes megoldásnak számít ott, ahol a költségérzékeny alkalmazásokat kis helyigényű kezelőpanellel kívánják megoldani

 

A CP6606-ot vezérlőszekrénybe építésre fejlesztették. Beépített ventilátort nem tartalmaz, és külső aktív hűtést sem igényel, ezért tökéletesen megfelel a kis helyigényű, kedvező árú kezelőpanel feladatának ellátására. A TwinCAT automatizálási szoftverrel együtt a Panel PC rugalmas megoldást jelent kisebb és közepes nagyságú gépek, gyártóberendezések vagy épületek automatizálási feladatai számára. A TwinCAT OPC UA-val együtt OPC-UA kliensként vagy kiszolgálóként használható, amely támogatja az átfogó adatkapcsolati és táv-hozzáférési műveleteket is.

„A kiváló minőségű, színes érintőképernyő mellett a CP6606 Panel PC az alumíniumelőlappal és acéllemez-hátlapborítással ellátott, strapabíró házával szerez magának jó pontokat. Az alacsony árfekvésű termékek sorában nagy elfogadottságnak örvendő műanyag panelhez képest jobb a minősége és hosszabb az élettartama“, magyarázza Frank Teepe, a Beckhoff ipari PC-gyártó üzletágának termékmenedzsere. A CP6606 lekerekített elülső díszkerete nagymértékben emeli a panel elegáns megjelenését.

A 0…55 °C üzemi hőmérséklet-tartományával (tárolási hőmérséklet-tartomány: -25…+65 °C), az IP 54-es védettséggel rendelkező panelfelületével, valamint IP 20-as hátoldalával a CP6606 még a zord környezeti feltételekkel is képes dacolni. Ráadásul, mivel nem használ forgó alkatrészeket sem, az „Economy“ Panel PC fokozottan védve van az üzemkiesések bekövetkezésétől is. Az adattárolást kiváló minőségű, SLC-Flash-el rendelkező MicroSD kártya látja el. A felszereltség körébe tartozik többek között egy RS232 csatlakozó felület, két USB-2.0 port, egy Ethernet csatlakozó, egy EtherCAT csatlakozó és egy 24 V-os hálózati tápegység.

Forrás:Beckhoff

További információ

Beckhoff Atomation Kft. honlapján

Megosztás
[
    ]