TRUMPF TruLaser Tube 7000 – Nagyágyú a csővágásban

A TruLaser Tube 7000 kialakításának köszönhetően alkalmas nagy átmérőjű és falvastagságú csövek gyors és pontos megmunkálására. A TRUMPF nagyméretű, lézeres csővágója 3,6 kW teljesítményével biztosítja az optimális sebességű anyagfeldolgozást. Akár 250 mm-es átmérőjű és szerkezeti acél esetén 8mm-es falvastagságú csövek és profilok vágására is alkalmas. Innovatív kialakítása miatt nem okoz problémát a komplex kontúrok elkészítése, és mivel ferde vágásra is képes, számos feladatkörben alkalmazható.

Termelékenység

Ahol eddig olyan hagyományos megmunkálási eljárásokat használtak, mint a fúrás, fűrészelés és marás, ott ezek számát le lehet csökkenteni, vagy akár teljesen ki is lehet váltani őket ezzel az egyetlen szerszámgéppel, köszönhetően a TRUMPF innovatív lézertechnológiai megoldásainak. A gépkezelő az integrált érintőképernyős vezérlőpanel segítségével könnyedén programozhatja a rendszert. A könnyű kezelhetőség, az automatikus beállítások, és a LoadMaster adagolórendszer rendkívül meggyorsítják a gyártási folyamatot. A konzisztens gyártási minőséget pedig az önbeálló rögzítőtokmányok és a magas minőségű TRUMPF TruFlow CO2 vágófejek biztosítják.

2014_03_26-28-Trumpf_Trulaser_Tube_7000_TOTAL

Alkalmazhatóság

A TRUMPF TruLaser Tube 7000 egyik fő előnye a rugalmas alkalmazhatóság. A lézeres csővágók nagyágyúja ugyanúgy megbirkózik a nagyméretű alkatrészek gyártásával, mint a kis darabszámú speciális anyagtípusokkal. A Trulaser Tube 7000 gépet elsősorban a bútor-, illetve a járműiparban és a bérgyártásban alkalmazzák, de minőségi kialakításának és rugalmasságának hála egyéb területeken is segítséget jelenthet az alkatrészgyártásban.

Technikai Paraméterek

Maximális külső átmérő [mm]200 (250*)
Maximális csőhossz [mm]6500 (9200*)
Maximális kész alkatrész hossz [mm]  3000 (4500/6500/8000*)
Maximális munkadarab tömeg [kg/m]25 (37,5*)
Maximális falvastagság – TruFlow 2000 
  • Szerkezeti acél: 8 [mm]
  • Rozsdamentes acél: 4 [mm]
  • Alumínium: 3 [mm]
Maximális falvastagság – TruFlow 2700 
  • Szerkezeti acél: 8 [mm]
  • Rozsdamentes acél: 5 [mm]
  • Alumínium: 4 [mm]
Maximális falvastagság – TruFlow 3600  
  • Szerkezeti acél: 8 [mm]
  • Rozsdamentes acél: 6 [mm]
  • Alumínium: 5 [mm]

* – opcionális

További információ:

A TRUMPF honlapján.

Megosztás
[
    ]