A Seco új Jabro®-Solid2 szármarói növelik a nyereséget

Az előző generációnál jóval szélesebb körben alkalmazható új Jabro-Solid2 tömör szármarók sorozata 470 olyan univerzális terméket vonultat fel, mellyel minden általánosságban használt anyag könnyedén megmunkálható, az acéltól a titán ötvözetig.

Ezeket a szármarókat az új NXT bevonó eljárással kezelték, emellett a funkciónak megfelelő kialakítást és speciális vágóéleket kaptak, így hosszabb az élettartamuk és nagyobb vágási sebességre képesek, mint elődeik. Bár az NXT a hagyományos titán-alumínium nitrid (TiAlN) keveréket használja, maga a bevonás folyamata már jelentős előrelépést jelent a szerszámfejlesztésben. A bevonási folyamat során egy egyrétegű bevonatot képeznek 3 lépésben, melyek irányítják és optimalizálják a bevonat atomi szinten történő növekedését. A kezelés eredménye a magasabb hő- és kopásállóság, ami elősegíti a szerszám élettartamának előrejelzését.

Jabro_Solid2

A Jabro-Solid2 3 szériája a különböző formájú és méretű szármarók teljes körét tartalmazza:
Az 510-es széria szármarói 46 fokos emelkedési szöggel és továbbfejlesztett mikro élgeometriával;
Az 520-as széria többhornyos marói speciális élkialakítással a gyorsabb, költséghatékonyabb általános megmunkálási folyamatokért;
Az 530-as széria gömbvégű marói 2, 3 és 4 horonnyal.

A Jabro-Solid2 szármarók kaphatók a DIN értékeknek megfelelő hosszal, 1-től 25 mm-es átmérőig és 3/64”-től 1”-ig.

https://www.youtube.com/watch?v=napQfgWWBao

Forrás:SECO
Megosztás
[
    ]