Váltólapkák, túl az elvárásokon!

F2010 kazettás marószerszám már Walter BLAXX teljesítménnyel

Erős, precíz, megbízható – ez a siker titka a váltólapkás marószerszámok Walter BLAXX családjának. Az F2010 jelű homlokmaró az új kazettákkal elérhetővé teszi a tangenciális váltólapkák teljesítményét a beállítható  síkmarók esetében is.

A már bevált, F2010 jelű állítható homlokmaró is felszerelhető a Walter BLAXX váltólapkákkal.

A már bevált, F2010 jelű állítható homlokmaró is felszerelhető a Walter BLAXX váltólapkákkal.

Az új, FR751M és FR752M jelű kazettákkal a Walter  ötvözi a már jól bevált kiforrott technológiát a legújabb fejlesztésekkel. A kínálat tartalmaz sarokmarót, kukorica- és daraboló tárcsamarót. A marók Walter BLAXX családja már jó másfél éve bizonyít a piacon. Az állítható axiális futási pontosságú F2010 jelű homlokmaró a Walter sorozat egyik klasszikus terméke. Nagy előnye az, hogy a kazettás konstrukció rugalmasságának köszönhetően a szerszámot mindig a forgácsolási technológia legújabb fejlesztéseivel látják el. Az alaptest ugyanaz, de a lapkafészkeket tartalmazó kazetták könnyen cserélhetők.

Tangenciális váltólapkák (LNHU) és a Tiger·tec Silver® szerszámanyag-technológia alkotja a Walter BLAXX gerincét. Akár 30%-kal nagyobb előtolási értékek is lehetővé váltak. Sőt mi több, a marók nagypontosságú szerszámtesttel és precíziósan köszörült, nagypontosságú váltólapkákkal rendelkeznek. Azoknak a gépkezelőknek, akik a Walter BLAXX-et használják, többé nincs szükségük külön simítószerszámra: ezeket az előnyöket a Walter-ügyfeleknek most már nem kell nélkülözniük homlokmarás esetén.

Mi teszi az F2010-et egy teljesértékű  Walter BLAXX termékké? Wolfgang Vötsch, a Walter AG  marószerszámokért felelős  vezető termékmenedzsere, három választ is ad:

Az igazán nagyszerű:A Walter BLAXX sarokmarónk pontos, közel lépcsőmentes, 90°-os vállakat készít. A rendszer ugyanakkor csak maximum 160 mm átmérőjű szerszámokkal rendelhető. Az F2010 jelű homlokmaró ezzel szemben akár 315 mm átmérőig is használható. Azok az ügyfelek, akik mindkét rendszert használják, felvették velem a kapcsolatot, megkérdezve: Mikor lesznek végre kazetták elérhetőek a nagyteljesítményű Walter BLAXX tangenciális lapkákkal?

Az FR751M jelű kazetta lehetővé teszi a Walter BLAXX váltólapkák teljesítményének kihasználását homlokmaráskor is.

Az FR751M jelű kazetta lehetővé teszi a Walter BLAXX váltólapkák teljesítményének kihasználását homlokmaráskor is.

A ravasz:Az F2010 finomsimításra is használható. A kazettákat lehet használni a váltólapkák axiális futáspontosságának akár mikrométeres pontosságú  beállítására. Ez teszi lehetővé a felhasználó számára a különösen finom marási  mintázat és a kitűnő felületminőség elérését. Ezen alkalmazásnál tudják teljes mértékben megmutatni az erősségüket a Walter BLAXX tangenciális geometriák a Tiger·tec Silver®szerszámanyagokkal együtt.

Éles pengék:A Walter BLAXX váltólapkákat folyamatosan fejlesztik. Általános geometriaként jelenleg az L55T jelűt forgalmazzuk, az alumínium megmunkálásához pedig a különlegesen éles forgácsolóélekkel rendelkező L85T jelűt. A lapkák három méretben kaphatók, ezek közül kettőhöz biztosítjuk az F2010 kazettákat. A felhasználók a kis és közepes fogásmélységeket, vagyis 8-12 mm tartományt tudják lefedni, és az egyedi esetektől függően válthatnak az általános és az alumíniumhoz szánt geometria között.

Áttekintés

Kazetták F2010 jelű homlokmaróhoz

  • Az F2010…R751M jelű az LNHU0904.. jelű lapkához
  • Az F2010…R752M jelű az LNHU1306.. jelű lapkához
  • Ø 80–315 mm
  • Főélszög K =90°
  • Állítható axiális futási pontosság

Geometriaváltozatok

L55T – az általános

  • Közepes megmunkálási feltételekhez
  • Általánosan használható a legtöbb anyaghoz 

L85T – az éles

  • Alumínium megmunkálásához
  • Csekély forgácsolóerők
  • Éles forgácsolóélek
Globális Walter BLAXX akció
A részletekért kattintson ide!

Forrás www.walter-tools.com

További információ:

Walter Hungária Kft

Budapest, 1117

Budafoki út 209.

1 / 464-7160

service.hu@walter-tools.com

 

 

Megosztás
[
    ]