Elkezdődött a Brammer 2014-es európai friss diplomás programjának jelentkezési időszaka

brammer_1Magas szintű szaktudással rendelkező egyetemi, ill. főiskolai végzősök jelentkezését várja a Brammer 2014-es európai friss diplomás programja.

Elkezdődött a Brammer Group 2014-es európai friss diplomás programjának jelentkezési időszaka. A program keretében egyetemi, ill. főiskola végzősöknek nyújtunk lehetőséget munkavállalásra Európa vezető, minőségi ipari karbantartási, javítási (MRO) termékeket gyártó vállalatánál.

A kétéves program lehetőséget nyújt a tehetséges, több nyelvet beszélő főiskolai, ill. egyetemi végzősöknek munkát vállalni a vállalat értékesítési, vevőszolgálati és management területein. Az iparág szakértői által nyújtott képzésben és tanácsadásban részesülő végzősök a Brammer európaszerte működő 19 ország valamelyikében dolgozhatnak a két év során.

Ian Fraser, a Brammer Group vezérigazgatója így nyilatkozott: “Az elmúlt tíz évben a Brammer egyedülálló piaci pozícióra tett szert és az ipari MRO termékek európa-szintű vezető szállítójává nőtte ki magát. A körültekintéssel megválasztott akvizíciókkal kombinált, bizonyítottan hatékony növekedési stratégiánk továbbra is segít a pozíciónk megtartásában, emellett viszont a legjobb munkaerőt igyekszünk bevonni a magas elvárásokat támasztó, gyors és dinamikus üzleti tevékenységünkbe.

Továbbképzési programunk lehetőséget nyújt a fiatal tehetségek számára, hogy erőfeszítéseikkel hozzájárulhassanak fejlődésünkhöz. A Brammer gyakornokai nemzetközi piacokon dolgozhatnak, kiváló képzési lehetőségek és teljes körű támogatás előnyeit élvezhetik. Mindezt annak érdekében, hogy kiválómenedzserként előmozdíthassák azt a lenyűgöző fejlődést, amelyet a piac a Brammertől már megszokott.”

Európai továbbképzési programunkban a sikeres pályázók kiváló kereskedelmi  szakemberekké illetve vezetőkké válhatnak, akik a későbbiekben a Brammer bármely vállalatánál elhelyezkedhetnek. Ennek megfelelően nemzetközileg mobilis, vállalkozószellemű, kihívásokra vágyó, sikerorientált pályázókat keresünk.

Miért választják a kezdő szakemberek a Brammert? Amellett, hogy a Brammer Európa-szerte piacvezető az ipari MRO termékek terén és gyakorlatilag az összesneves gyártóval együttműködik, azt a lehetőséget is felkínálja, hogy a gyakornokok  Európában csaknem bárhol munkát vállaljanak, illetve, hogy azon szerencsések közé tartozzanak, akik karrierjükben a lehető legmagasabb szintű sikereket érik el. Az 1920-ban alapított Brammer az utóbbi 15 évben jelentős fejlődést ért el és jelenleg 3500 alkalmazottat foglalkoztat a 19 Európai országban működő, 350-nél is több telephelyén. A Brammer gyors és professzionális szolgáltatást nyújt vevőinek. A vevők karbantartási, és javítási igényeinek teljesítésére összpontosítva, a Brammer MRO termékek, valamint szerszámok, általános karbantartási termékek és személyi védőfelszerelések széles skáláját nyújtja, alátámasztva ezt szaktanácsadási szolgáltatásokkal. Mindezt online megrendelési rendszer és a legkorszerűbb disztribúciós hálózat egészíti ki.

A Brammer végzősei a továbbképzési program során az iparágban  kiemelkedő tapasztalatra és szaktudásra tehetnek szert.  Babatunde Ologundudu, a 2012-es program egyik gyakornoka, így nyilatkozott a programban való eddigi részvételéről:

“Az első 6 hónapban Manchester-ben, Angliában voltam beosztva a vevőszolgálati csapathoz, ahol új módszereket kerestünk a leányvállalatok konszignációs raktárkészletének követésére és a mutatószámok hatékony jelentésére. Emellett részt vettem a Key Account vevők kiszállítási és riportolási folyamatainak fejlesztésében, valamint az Insite™ értékelő rendszer újratervezésében is. Úgy érzem a projektek amelyekben részt vettem javították kommunikációs készségeimet és a csapatmunka terén is fejlődtem. Alkalmam volt sikeresen együttműködni különböző háttérrel rendelkező és különböző részlegekben dolgozó munkatársakkal és bepillantást nyertem a projektmenedzsment  területén is. Azt remélem, hogy ezen a téren tovább fejleszthetem készségeimet, még a program lezárulta előtt”.

Új gyakornokainknak lehetőségük lesz tapasztalatot szerezni az üzleti tevékenységünk sikeréhez elengedhetetlen projektek kivitelezésében. Viszonzásképpen, teljes mértékben támogatjuk őket szakmai és személyes fejlődésükben, hogy képességeiket a lehető legteljesebb mértékben hasznosíthassák. A betöltendő pozíciók helye, többek között: Franciaország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Belgium, Lengyelország, Olaszország.

Kiemelt hangsúlyt fektetve alkalmazottjainak szakmai fejlődésére, a Brammer folyamatosan keresi azokat a tehetséges egyetemi végzősöket, akik az iparág jövőbeni vezetői szeretnének lenni.

Amennyiben szeretne többet megtudni a Brammer továbbképzési programjáról, akár saját célra akár valamely ismerőse számára, kérjük, látogassa meg a következő weboldalt: http://www.brammer.biz/how-to-apply.htm.

 

Forrás Brammer

További információ:

A Brammer hivatalos oldalán.

 

Megosztás
[
    ]