Új nagy sebességű delta robotot mutatott be a FANUC

A FANUC büszkén mutatta be az M-2iA sorozatú, delta robotcsaládjának legújabb tagját, a FANUC M-2iA/6HL háromtengelyes robotot, amelyet kifejezetten nagy sebességű Pick & Place alkalmazásokhoz fejlesztettek ki. A FANUC M-2iA/6HL a hosszú karos változata az új háromtengelyes M-2iA robotnak, ami így 1.130 mm széles és 400 mm magas mozgástartománnyal rendelkezik, miközben maximális terhelhetősége 6 kg.

Az alábbi videóban látható alkalmazásban az új FANUC M-2iA/6HL robot egyszerre négy mintadarabot mozgat egy indexáló szállítószalagról folytonosan mozgó tálcákra, egészen lenyűgöző, percenként 400 darabos sebesség mellett. Ez a nagy sebesség kifejezetten ideálissá teszi ezt a modellt olyan élelmiszeripari és fogyasztói cikkek csomagolására, ahol a nagy sebesség mellett nincs szükség a termékek forgatására a robot csuklóján található negyedik tengely körül.

A FANUC delta robotok széles palettájával rendelkezik, hogy a gyártók minden igényét képes legyen kielégíteni, a legkülönfélébb, nagysebességű anyagmozgató alkalmazások esetén is. További előny, hogy ezek a robotok minden probléma nékül felszerelhetők a FANUC legújabb intelligens funkcióival, kezdve az iRvision látórendszerrel, egészen a tapintós nyomásérzékelőkig.

Forrás FANUC Robotics

További információ:

A FANUC Robotics hivatalos oldalán.

Megosztás
[
    ]