Fitting-Ker Kft. – a precizitás és gyorsaság útján

A Fitting-Ker Kft. hosszú évtizedek óta a magyar ipari élet egyik meghatározó szereplője. A náluk készített cégbemutató film felvétele során ezt saját szemünkkel is láthattuk, és most kedves Olvasóink is megbizonyosodhatnak erről az alábbi filmünkön keresztül.

A megrendelők már az ajánlatkérés során megtapasztalhatják a Fitting-Ker Kft. gyors munkáját, hiszen a szakértőik szinte azonnal hozzálátnak a gyártás szűk keresztmetszetének feltérképezéséhez, a gyártási idő kalkulációjához, valamint az elsőminta elkészítéséhez és a szériagyártáshoz szükséges feltételek tervezéséhez. Ezt követően pontos és a jövőben is tartható ütemtervet készítenek a gyártásra, ami lehetővé teszi a hatékony, így kedvező árú termelést.

A gyártás az anyagáramlás irányát követve épül fel a gyár épületeiben, vagyis a nyersanyagok beérkezésétől egészen a kész termék elkészüléséig jól követhetők. Minden munkadarabot egyedi azonosíthatóval látnak el, amit a saját igények szerint fejlesztett, Linux alapú gyártáskövető rendszerben rögzítenek. Így mindig pontosan lekérdezhető, hogy egy munkadarab éppen hol tart a gyártási láncban. A termelést modern gyártóeszközökkel végzik, hosszú évek óta tartós és sikeres együttműködést folytatnak a Yamazaki Mazak szerszámgépgyártó vállalattal, már több magas kvalitású szerszámgép üzemel a Fitting-Ker csarnokaiban. A gyárterület összesen 2600 m2-en terül el, a gépek összértéke eléri az 2,1 millió eurós értéket.

A minőségi munkáról mi sem tanúskodik jobban, minthogy a cég a magas elvárásokkal rendelkező hazai és nemzetközi autó-, vasút-, olaj-, és gépipari szektorba gyárt éves szinten 20-30 darabos szériától kezdve a 100-150.000 darabos tömeggyártási volumenig. Munkájuk konkrét elismeréséről a tárgyalóban található számos kitüntetés és beszállítói díj árulkodik.

További információ:

A Fitting-Ker Kft. honlapja

Megosztás
[
    ]