Legyen egyszerűbb a darabolás!

A Walter Cut SX horonymegmunkáló rendszerrel együtt a Walter AG piacra dobja az új kialakítású, F5055 jelű daraboló- és horonymegmunkáló marót is. Rendkívül erőteljes és pontos konstrukciójú, továbbá éppúgy kiemelkedő teljesítményre és folyamatbiztonságra képes, ahogy a többi BlaxxTM marószerszám is.

F5055 Blaxx™ daraboló tárcsamaró

Az új F5055 Blaxx™ daraboló tárcsamaró kiemelkedik annak a megbízható lapkarögzítésnek köszönhetően, amelyet a Walter a Walter Cut SX horonymegmunkáló rendszerénél is alkalmaz.

Az új Walter Cut SX horonymegmunkáló rendszer az önszorító, alakzáras lapkákon és azon alapul, hogy rendkívül kedvező a forgácsolóerők szerszámba történő irányítása. A rugalmas felső rögzítés önmagától kioldható vagy teljes mértékű szorítóerőt mutathat. Ennek hatása a biztonságosan rögzített váltólapka és ennek eredményeként a kitűnő folyamatbiztonság. Mindebből következik, hogy a váltólapkavesztés lényegében teljesen megszűnik.

Ezen rögzítési tulajdonságok a daraboló tárcsamarók esetében is elvártak. A Walter AG tervezői ezért a horonymegmunkáló rendszer alapján tervezték meg a Blaxx™ F5055 jelű daraboló tárcsamarókat. A Walter Blaxx™ a rendkívül erőteljes és pontos konstrukció, a kiemelkedő teljesítmény és folyamatbiztonság jelképe. Ezek pontosan azok a tulajdonságok, amely a Walter Cut SX befogórendszert és a F5055 szerszámtestet jellemzi. A kialakítása a biztonságos befogást még fokozott sebességek esetén is garantálja. A marótestre jellemző kitűnő körkörösség és a radiális ütés eredményeként a rezgés minimális.

A Tiger·tec® Silver szerszámanyag tulajdonságait a szerszámtest tulajdonságaival egyesítettük. A F5055 jelű daraboló tárcsamaróra is érvényes a jelmondat: “Blaxx™” – powered by Tiger·tec® Silver”. A daraboló tárcsamarók ugyanazon lapkákkal üzemelnek, mint a horonymegmunkáló szerszámok, amelyek jelenleg WSM33S és WSP43S szerszámanyag-minőségben kaphatók. Összesen három geometriai változat érhető el jelenleg: a stabil, CE4 jelű közepes, illetve nagy előtolásokhoz és a kedvező forgácstekeredés esetén, az univerzális, CF5 jelű a legtöbb anyaghoz kis  és közepes előtolási értékekhez, valamint a könnyen forgácsoló CF6 jó megmunkálási körülményekhez és kis előtolásokhoz, továbbá nemvasfémekhez. Tekintettel arra, hogy a Walter Cut SX és a F5055 ugyanazokat a lapkákat használja, ezért azokat, akik mindkét szerszámrendszert használják, kisebb tárolási és beszerzési költségek terhelik. A Walter a F5055 jelű, 2,0-4,0 mm lapkaszélességű szerszámot 63-250 mm átmérőkben szállítja. A szerszámanyag univerzális teljesítményének köszönhetően a szerszám öntöttvas, acél és rozsdamentes acél alkatrészekhez használható, megfelelő továbbá a nehezen megmunkálható anyagokhoz is, ezért különösen alkalmas a repülőiparban történő felhasználásra, ahol a legmagasabb színvonalú alkatrészek nagysorozatban történő gyártása rendkívül megbízhatóságú szerszámokat követel.

 

 

Elérhetőségek:

Walter Hungária Kft

Budapest, 1117

Budafoki út 209.

service.hu@walter-tools.com

 

A Walter honlap eléréséhez:
QR-kód beolvasásával vagy a következő linken: http://goo.gl/LHz9RQR kód a Walter honlap eléréséhez  

 

 

További információ a F5055 Blaxx™ daraboló tárcsamaróról:
QR-kód beolvasásával vagy a következő linken: http://goo.gl/qk3wv

 

QR kód további információ a F5055 Blaxx™ daraboló tárcsamaróról

A Walter Multiply szolgáltatások eléréséhez:QR-kód beolvasásával vagy a következő linken: http://goo.gl/pT1qIQR kód a Walter Multiply szolgáltatások eléréséhez 

 

 

 

 

A Walter telefonos elérhetősége:

 

 

QR kód Walter telefonszám

Megosztás
[
    ]