ZANI présgépek – minőség 1960 óta

A ZANI olasz présgépgyártó cég elkötelezte magát a nagy pontosságú és megbízható présgépek gyártására. Számos olyan technológiát és megoldást alkalmaznak, melyek a hagyományos présgépekkel szemben energiatakarékosabbá, precízebbé és megbízhatóbbá teszik a Zani préseit.

Zani 1960 óta

A több évtizedes gyártási tapasztalat és a sikeres piaci szerepvállalás garanciát nyújt arra, hogy a Zani megbízható és hatékony gépeket gyárt. A fél évszázados tapasztalatnak köszönehetően a gépek szerkezeti kialakítása nagyon merev, a munkafolyamat pedig precíz és biztonságos.

Szervo prések kicsi és nagy méretben

A Zani gépeit szervo motorokkal látja el, így a hidraulikus gépeknél jóval nagyobb gyártási volument képesek elérni a precíz és dinamikus sebességszabályozásnak köszönhetően. A Zani présgépek a teljes méret- és nyomóerő skálát lefedik, így 100 tonnás nyomóerőtől akár 3.000 tonnás nyomóerejű gépek közül is válogathatnak az ügyfelek saját gyártási igényeiknek megfelelően.

Környezettudatos gyártás

A Zani présgépek a Forma-1-ben is használt KERS rendszert (kinetikai energia-visszanyerő rendszer) használják, így rengeteg energiát spórolnak meg a felhasználó és az egész emberiség számára. Az alacsony energiafogyasztás rengeteg költséget takarít meg, így az egy termékre jutó gyártási költség is alacsonyabb lesz.

SERVO MASTER

A Zani könyökcsuklós kialakítású présgépei egyenletes nyomóerő-eloszlást biztosítanak a teljes szerszámon, így a legyártott alkatrészek pontosabbak lesznek, a szerszámok élettartama növekszik. A nyomórudak a lehető legnagyobb távolságban helyezkednek el egymástól, így még merevebb, stabilabb a présgép, megbízhatóbb a munkafolyamat. Ennek köszönhetően a szerszám lehajlása lecsökken, az élettartama növekszik, a legyártott alkatrészek minősége javul.

A Zani présgépek minden tulajdonságukkal azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók a lehető legkisebb ráfordítással a lehető legjobb minőségű termékeket állíthassák elő, így előnyhöz jussanak versenytársaikhoz képest.

További információ

Horváth Miklós
Country sales partner
telefon: 0630/389-4054
fax: 0688/424-616
e-mail: miklos.horvath@zani.net
web: www.shmconsulting.hu

A Zani honlapja: www.zani.net

 

Megosztás

Papp Oliver

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]