21 Mazak érv a tökéletes gyártásért – EMO Hannover 2013

A Mazak 2500m²-es kiállító tere a 27-es pavilon C61-es standján lesz, a kiállítás 2013.09.16.-21-ig tart. A Mazak a több mint 230 darabos modellválasztékából széles skálát mutat be a CNC eszterga központjaitól kezdve a vízszintes és függőleges megmunkáló gépeken át a többfunkciós és a lézervágó berendezésekig.

A Mazak lézer- és fémmegmunkáló szerszámgépeinek kombinációja lehetővé teszi, hogy ügyfeleink komplett megoldást kapjanak a 3D-s, a lemez- és profilos alkatrészek megmunkálási és vágási technológiáira egyetlen forrásból.

Mazak INTEGREX i-100ST

Európában először az EMO 2013. kiállításon debütáló új INTEGREX i-100ST

Szintén reflektorfénybe kerülnek a Mazak automatizálási rendszerei és a legújabb MAZATROL CNC és szoftver termékek, amelyek mind teljes körű megoldást nyújtanak az intelligens gyártásra.

 

A kiállított gépek között megtalálhatóak lesznek a Mazak globális gyártási helyszíneiről származó gépei (a japán, az angliai, és a szingapúri gyárban készült gépek) – továbbá a legújabb fejlesztésű INTEGREXVARIAXIS modellek illetve 3 új nagyméretű többfunkciós gép.

A kiállításon szerepelnek majd az új Siemens SINUMERIK vezérlővel ellátott további modellek is, lehetővé téve a Mazak technológia megjelenését azon ügyfeleknél is, akiknél a Siemens CNC vezérlés a szabvány.

 

A Mazak EMO-jelenlétének központi témájául választott ’make [it] better’ filozófia, kiemeli azt a tényt, hogy a Mazak nem csupán szerszámgépeket kínál, hanem komplett megoldásokat, mellyel a gyártási teljesítmény kiugróan növelhető. A cég célja, hogy bemutassa, hogyan tudják a gyártók a gép teljes életciklusa alatt a gépek rendelkezésre állási idejét optimalizálni és a gyártási hatékonyságát növelni.

 

A 13 technológiai központtal rendelkező Mazak Európai hálózata biztosítja a kényelmes és hatékony helyi műszaki támogatást és segíti a felhasználókat, hogy maximalizálják a gépek előnyeit a teljes életcikluson keresztül.

Marcus Burton, a Mazak Európa vezérigazgatója elmondta: „Az EMO a gépgyártástechnológia európai bemutatója, ezért nagy örömünkre szolgál, hogy részt vehetünk rajta. Az EMO-t, mint kiváló lehetőséget, arra használjuk, hogy bemutassuk legújabb fejlesztéseinket. A Mazak EMO-jelenlétének központi témájául választott ’make [it] better’ stratégiával kihangsúlyozzuk mindazon sok tényezőt, amelyet a felhasználóknak fejleszteniük kell a gépek teljes gyártási életciklusában, a pénzügytől és energiahatékonyságtól kezdve a létfontosságú, helyben elérhető támogatáson át egészen a rendkívül felelősségteljes alkatrészellátásig és főorsó szervizig.

Az EMO kiállításon való részvétel mellett minden gyártástechnológust arra bátorítunk, hogy legalább évente kétszer látogassa meg a helyi Mazak Technológiai Központot, hogy lépést tarthassanak a legújabb termékfejlesztésekkel, újdonságokkal, ill. hogy kiépítsünk egy erős helyi partnerséget, melynek segítségével folyamatosan javítani tudjuk vevőink gyártási termelékenységét.”

 

Mazak EMO stand szám: C61, Hall 27,dátum: 2013. szeptember 16-21

További információ:

A YAMAZAKI MAZAK Magyarországi Fióktelepének honlapján.

Megosztás
[
    ]