Precíziós megfogás precíziós szerszámokhoz

Walter meredek kúpos szerszámbefogó

Walter meredek kúpos szerszámbefogó

Precízió a főorsótól a forgácsolóélig – ez az, amit a vásárlók elvárnak. A tübingeni Walter AG forgácsoló szerszámgyártó ezért felveszi választékába a meredek kúpos monoblock befogókat.

Sok gyártóvállalatnál a nagyoló vagy nehéz forgácsolási körülmények közötti megmunkálásokhoz elsősorban a meredek kúpos befogási rendszerek részesítik előnyben. A nagy kúpfelület és az ennek megfelelően arányosan nagy csapágyazási hossz együttesen nagy forgácsolási erők átadását teszi lehetővé. A már meglévő, változatos forgácsolási feladatokhoz alkalmas HSK és SK moduláris befogási megoldások mellett a Walter kínálatában már SK40, SK50, BT40, és BT50 méretben is elérhető az igen erős monoblock kialakítás. A vásárlók legalább két előnyét élvezhetik ennek a bővítésnek. Elsősorban az egyik legjobb szerszám és befogás nyújtotta előnyöket, másodsorban így egy forrásból szerezhetnek be mindent, a beszerzés egyszerűbbé válik. Igény esetén a szerszámot a megfelelő befogóval együtt, egy csomagként kezelik a rendelés mielőbbi teljesítéséért, de a Walter logisztikai szolgálata is rövid szállítási időt garantál.

A szerszámbefogókat nagyfokú pontosság jellemzik, a kúpot szigorú tűréssel készítik, hogy a lehető legjobb legyen a befogási pontosság és koncentrikusság. A Walter 16.000 1/perc fordulaton legalább G6.3 kiegyensúlyozási osztálynak megfelelő pontosságot garantál. A hűtőfolyadék hozzávezetés akár AD (központi) vagy B (nyakmenti) lehet. Különböző változatok közül lehet választani, mint az AK155 és A155 palástmaró csatlakozás, AK300 patronos rögzítés vagy AK170 Weldon befogás.

További információ

Ügyfélszolgálati elérhetőségek:

Walter Hungária Kft.

1117 Budapest, Budafoki út 209.
Tel.: 061 464-7160
Fax: 061 371-1601
E-Mail: service.hu@walter-tools.com
www.walter-tools.com
www.facebook.com/waltertools

Megosztás
[
    ]