Felnőttképzés Budapesten: CNC forgácsoló és CAD-CAM informatikus képzés

PrimexA képzési központról

Saját hitvallásuk szerint felnőttképzési intézményüket azzal a céllal hozták létre -ismerve és gyakorló szakemberekként tapasztalva a piacon uralkodó ellentmondásos viszonyokat-, hogy egy szakmailag, emberileg korrekt, a hallgatók érdekeit maximálisan szem előtt tartó szolgáltatást nyújtsanak.
Az intézmény úgy alakította ki a tanfolyamok ütemezését, hogy az a munkahelyi és a családi kötelezettségek mellett is teljesíthető legyen. 
A kialakított időbeosztás a vidéken és Budapest környékén lakó, tanulni kívánó, leendő hallgatók számára is kedvező és vállalható.

„Jót csak jól, profiktól érdemes!”

Tanáraik több éves felnőttképzési gyakorlattal, oktatói és szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Ismerik azokat a szakmai fogásokat, tanítási módszereket, amelyek segítségével a különböző háttérrel, tudásszinttel rendelkező tanulók számára biztos szakmai alapokat és gyakorlati tudást nyújthatnak!

Mindehhez rendelkezésre állnak korszerű infrastruktúrával rendelkező elméleti és gyakorlati tantermek.

Képzések

Oktatógép

A CNC forgácsoló szakmai képzés célja, olyan szakemberek képzése, akik a fejlett technológiai szintet képviselő NC-CNC gépek, berendezések üzemeltetéséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismeretekkel, készségekkel rendelkeznek és önállóan képesek a CNC gépek kezelésére, beállítására, forgácsolói feladatok gyakorlati kivitelezésére. Szükség esetén, egy egyszerű megmunkáló program készítésére.

Oktatott modulok:

  • 0110-06 Általános gépészeti munka -, baleset -, tűz – és környezetvédelmi feladatok
  • 0225-06 Általános anyagvizsgálatok és geometriai mérések
  • 0227-06 Általános gépészeti technológiai feladatok II. (Forgácsolás)
  • 0281-06 CNC forgácsolási feladatok

További információ a CNC forgácsoló képzés oldalán.

Primex oktatóterem

A CAD-CAM informatikus képzés tematikája magába foglalja komplett informatikai ismeretek, számítógépes tervezési és gyártási folyamatok elméleti és gyakorlati tudásanyagát. Megköveteli a készségszintű számítógép kezelés, az informatikához kapcsolódó matematikai, programozási alapok, elsajátításán túl a CAM ismeretek a tervezési szabványok a tervező szoftver, a CNC programozás ismereteit is.

A képzés során készség szinten meg kell ismerni a CAD program használatát, sajátosságait, szolgáltatásait. A műszaki rajzok értelmezését, a vázlatok készítését, a modellezést, a síkbeli rajzolást. A program segítségével való összeállításokat. Meg kell tanulni a műszaki rajzi szabványokat, a műszaki dokumentációk készítésének folyamatát. CAD adatok más rendszerekkel való megosztásának, közzétételének lehetőségét.(import/export).

Oktatott modulok:

  • 1155-06 Informatikai ismeretek
  • 1143-06 Projektmenedzsment
  • 1142-06 Számítógépkezelés, szoftverhasználat, munkaszervezés
  • 1156-06 Számjegyvezérlésű gépek működtetése, karbantartása, javítása, dokumentálása
  • 1157-06 CAM ismeretek (CNC programozás, CNC gépek) gyártási eljárások, marketing tevékenység, kiadványszerkesztés, multimédiás rendszerek
  • 0557-06 CAD ismeretek

További információ a CAD-CAM informatikus képzés oldalán.

A képzések vezető oktatói

Horpáczi KatalinHorpáczi Katalin 

25 éves felnőttképzési tapasztalattal rendelkezik, mind az iskolarendszerű, mind pedig az OKJ-s informatikai felnőttképzések területén. Ezért olyan hatékonyak a konzultációi. Nagyon empatikus, segítőkész.
“A cél, hogy a közös munka sikereket hozzon mind a tanítványnak, mind a tanárnak!” – Vallja.

 

Müller GyörgyMüller György

Több évtizedes felnőttképzési tapasztalattal rendelkezik az iskolarendszerű és az OKJ-s felnőttképzések területén az informatikai és a gépi forgácsolási szakmákban.
A precizitást és a fegyelmezett munkavégzést tartja a legfontosabbnak. A célratörő, intenzív, kompetenciákra épülő  szakképzést tartja eredményesnek, különös tekintettel az OKJ-s felnőttképzésekre. Tanítványait mindenben segíti.

A képzések helyszínei

  •  Az elméleti képzés helyszíne: Ganz Ábrahám Kéttannyelvű Gyakorló Szakközépiskola és Szakiskola, 1195 Budapest, Üllői út 303.
  • A gyakorlati képzés helyszíne: Ganz Ábrahám Kéttannyelvű Gyakorló Szakközépiskola és Szakiskola Tanműhelye, 1184 Budapest, Hengersor u. 36.

Az épületek modern infrastruktúrával rendelkeznek. Minden tanteremben projector és számítógépek segítik a tanulást.

Elérhetőségek

Ügyfélszolgálat
1165 Bp. Kövirózsa u. 8/b
Ügyfélfogadás: hétfőtől csütörtökig 10-18

Mammut I. Bevásárló Központ,
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6. földszint
Ügyfélfogadás: pénteken 10-18,  szombaton 10-15

Telefonos elérhetőségünk: +36 30-870-0340
E-mail címünk: titkarsag@primex.hu

 

Megosztás
[
    ]