A GF Agie Charmilles új oktatási központot nyitott

GFAC_Academy_1A genfi központú GF Agie Charmilles 2012 decemberében megnyitotta az új, korszerű oktató központját, a GF Agie Charmilles Akadémiát, melynek célja egyszerű: az ipari oktatást új szintre emelni, valamint hogy megfeleljenek vásárlóik szakértelem és minőség iránti elvárásainak.

A GF Agie Charmilles genfi központjában található akadémián található egy megnövelt alapterületű gyakorló megmunkáló gép központ, felújított méréstechnikai részleg, gyakorló laborok és oktatótermek. A felújítási munkálatok 2012 júliusában kezdődtek és novemberben értek véget.

A kibővített létesítménnyel és az újonnan kidolgozott tantervvel egyfelől a GF Agie Charmilles fejleszti az alkalmazástechnikai és szervizmérnökök képzését, valamint ezzel a csoport tudásbázisát is folyamatosan növeli, a vásárlóik közvetlen hasznára.

GFAC_Academy_3

Ezekbe a vásárlókba beletartoznak a szerszámkészítők, precíziós alkatrészgyártók az ipar minden területéről, beleértve a repülőgépipart, űripart, autógyártást, orvosi eszközgyártást, információs és kommunikációs technológiai ipart, elektromos alkatrész, ékszer- és órakészítést.

A létesítmény avatását Jean-Pierre Wilmes, GF Agie Charmilles elnöke, az akadémia alapítója tartotta. Az akadémia megnyitása is a kiválóságra építést szolgálja, mint ahogy az egész világon az alkalmazottak képzésébe fektetett tőke.

Azon túl, hogy a látogatók a GF Agie Charmilles belső szakértőivel találkozhattak, valamint élő bemutatókon vehettek részt, meghívott előadókkal is találkozhattak. Pierre-Francois Unger, Genf kanton tanácsának tagja, valamint Øystein Fischer, a Genfi Kreatív Központ elindítója és a Genfi Egyetem csillagászati, fizikai és matematikai tudományok központ igazgatója, aki a tudástranszferről tartott előadást. A szerszámkészítés történelmi vonatkozását Marie-Isabelle Cattin archeológus biztosította, aki élő pattintott-szerszám készítési bemutatót tartott.

forrás: gfac.com

További információ

A GF Agie Charmilles gépek magyarországi forgalmazója a Galika Szerszámgépek Kft.

Megosztás
[
    ]