A Geometric Limited bemutatta a CAMWorks 2013 test alapú CNC programozói szoftverét

CAMWorks multiaxisA CAMWorks 2013 szoftver az első között lett a SolidWorks arany fokozatú CAM partnere és a mai napig az egyik legfejlettebb CAD/CAM rendszer a piacon. A szabadalmaztatott automatikus alaksajátosság felismerő technológia és a korszerű tudásbázis kombinációjának köszönhetően a programozási időt órák helyett percek, talán másodpercek alatt is el lehet végezni a szoftverrel.

A CAMWorks 2013 tovább emeli a lécet az új Szinkron Megmunkálás Moduljával (SMM), mellyel leegyszerűsödik a komplex eszterga-maró alkalmazások programozása. Elsőként a CAM programok piacán a CAMWorks 2013 vezeti be a valós G-kód alapú gép szimulációt, így akár elsőre is hibátlan programok készíthetők eszterga-maró és komplex többtengelyes gépekre.

CAMWorks mill-turn

A CAMWorks 2013 szoftverrel már nem csak egyes munkadarab csoportok CAM programozása válik automatizálhatóvá, de már alaksajátosságok programozása is, függetlenül a munkadarab konfigurációtól. A CAMWorks felhasználók teljes asszociativitást kapnak a modell és a teljes szerszámpálya között, kihozza a legjobb teljesítményt a gépkezelőkből és programozókból, valamint számos API (Alkalmazásprogramozási felület) áll rendelkezésre a teljes CNC programozási folyamat automatizálására. Pontosan úgy, mint ahogy a parametrikus, alaksajátosság alapú modellezés forradalmasította CAD tervezést, úgy teszi ugyanezt a parametrikus,alaksajátosság alapú CNC programozással a CAMWorks is.

„A CAMWorks az egyik leggyorsabban növekvő CAM szoftver, köszönhetően annak a hitnek, amit a legkörültekintőbb vásárlói bázisunk fektetett a CAMWorksbe, ők azok, akik kiaknázták és profitáltak a parametrikus, tudásbázis alapú megmunkálás teljesítényéből” mondta id. Sameer Kondejkar, a GTS igazgatója és üzletágvezetője. Hozzátette, hogy „az IMTS 2012 kiváló lehetőség ezeknek a sikertörténeteknek a megosztására és újabb lehetőség keresésére, melyekkel a gyártók közösségét segíthetjük, hogy visszanyerjék erejüket és versenyképességüket.”

forrás: camworks.com

További információ

A CAMWorks honlapján.

Megosztás
[
    ]