Mazak SUPER TURBO-X 510 Mk III G

Super Turbo X 510 Mk III

A Mazak Laser új nagy sebességű lézeres vágógépe, a SUPER TURBO-X 510 Mk III G 4kW-os rezonátorral és Eco-mód funkcióval, mely csökkenti az energia, lézer gáz és levegő felhasználást.

Az új lézergép a teljesítmény és a vágósebesség növelése érdekében 4kW-os teljesítményű rezonátorral van felszerelve. A „G” az angol „green”, zöld szóból eredeztethető, ez utal az új gép energia megtakarítási képességére, főképp az Eco-mód funkcióra, mely csökkenti az elektromos áram, lézer gáz és levegő felhasználást a vágási műveletek során, nagymértékben csökkentve az egy darabra eső költséget.

A SUPER TURBO-X 510 Mk III G vastag borító lemezek vágására széleskörű alkalmazási területeken ideális. Potenciálisan a vízgépészeti, vegyészeti, erőművi, agráripari, építőipari és gépipari területek alkalmazható. Az új géppel rozsdamentes és lágyacél vágása nagyon gyors előtolásokkal végezhető.

A gép alapfelszereltségének része a non-stop vágás és az állandó sugárhossz biztosítása intelligens automatikus fókusztávolság mérővel és beállítóval, így az előkészítési és áthatolási idő.

A SUPER TURBO-X 510 Mk III G a termelékenység fokozása érdekében nagy pontosságú lencsével, szervo fókusszal és fúvókával, valamint más intelligens funkciókkal van felszerelve. Ide tartozik az intelligens monitoring rendszer, mely az áthatolást felügyeli, valamint plazma és égési szenzor, melyek az optimális vágásért felelnek. Szintén található egy intelligens fúvóka cserélő és fröccsenés eltávolító rendszer, ami kiiktatja a fúvóka meghibásodásából eredő problémákat.

Opcionálisan még több kiegészítő funkció és eszköz rendelhető, beleértve a Mazak Cella Rendszerét és FMS (Flexible Manufacturing System – Rugalmas Gyártó Rendszer) automatizálási rendszerét.

További információ

A Yamazaki Mazak lézertechnológiai oldala.

Megosztás
[
    ]