Így készül egy fúróélező

Az éles fúrószerszámok az ipar minden területén elengedhetetlennek számítanak. Az üzemen belül, saját kezűleg történő fúróélezés pedig jelentős időt és pénzt takaríthat meg a felhasználók számára. Egy saját fúróélezőbe történő befektetés költségei, felhasználástól függően akár már egy éven belül is megtérülhetnek.

Az alábbi videóban egy ipari felhasználásra szánt, Darex XT-3000 típusú fúróélező összeszerelési folyamata tekinthető meg. Minden egyes XT-3000 kézzel kerül összeszerelésre a cég amerikai telephelyén. Egy hét során nagyjából 20 új gép készül el, mivel az összeszereléssel foglalkozó szakemberek minden gépet precízen kalibrálnak és többször is leellenőriznek a legjobb minőség érdekében. Az elkészült gépek 30 napos próbaidővel rendelkeznek, így a leendő ügyfelek saját műhelyükben is kipróbálhatják őket a vásárlás előtt.

A Darex már több mint 40 éves múltra tekinthet vissza a különféle élező berendezések gyártásában és termékei a világ minden sarkában megtalálhatók. A felhasználók között olyan nagy nevek is szerepelnek, mint például a Lockheed Martin vagy a Ferrari.

További információ

A Darex hivatalos honlapján

Megosztás
[
    ]