Walter Tools & More kalkulátor

A Walter tovább bővíti szolgáltatásait az újonnan bemutatott Walter Tools & More okostelefon alkalmazással. Ezzel az új, ingyenes szoftverrel az irodai számítógépektől távol is könnyedén kiszámíthatók a megmunkálási paraméterek, összehasonlítható két szerszámozási megoldás hatékonysága, és akár még új szerszámok is rendelhetők a segítségével. Ezeket a műveleteket a 23 nyelven elérhető Walter Tools & More ráadásul gyorsan, kényelmesen és jól átlátható módon végzi el.

“A Walter Tools & More alkalmazásnak köszönhetően ügyfeleink most már menet közben is hozzáférhetnek a cég széleskörű gyártástechnológiai szakértelméhez.” – jelentette ki Andreas Evertz, a Walter AG ügyvezetője.

A Walter Tools & More kalkulátor egyaránt jól használható esztergáló, maró, fúró és furatmegmunkáló folyamatokhoz is. Az egyes megmunkálásokhoz kiszámítható a nyomaték, a megmunkálási térfogat, a fő megmunkálási idő, az ébredő erők, a forgácsvastagság és még sok egyéb.

Az online adatbázisoknak köszönhetően a kalkulátor felhasználói könnyedény hozzáférhetnek az olyan szolgáltatásokhoz, mint a Walter internet alapú TEC+CCS szerszámkeresője. A megfelelő szerszámot megtalálva lehetőség van a szerszám azonnali megrendelésére is a Walter Toolshop-on keresztül.

A Walter Tools & More egyelőre csak az iOS operációs rendszerrel rendelkező készülékekre érhető el.

https://youtu.be/SdnbRIDkEEQ

 

Megosztás
[
    ]