Címke: index

Gazdaságos megoldások a sikeres megmunkáláshoz

Az INDEX standja az EMO Hannoveren az innováció és az információ bőséges tárházát testesíti meg, amelyet egyetlen gyártás iránt érdeklődőnek sem szabad kihagynia. A megoldások széles skálájára összpontosítva a látogatók élőben láthatnak egy olyan gyártórendszert, amely komplex alkatrészek esztergálását és marását végzi, teljesen automatizálva, a maróorsóhoz tartozó szerszámok széles választékával, mely mögött egy zárt hurkú minőségbiztosítási folyamat áll. A spirálkompresszorok gyors, nagy pontosságú gyártása egy többorsós esztergaközponton az INDEX standjának másik fénypontja. A legújabb gépek és technológiák is bemutatásra kerülnek, csakúgy, mint az INDEX iXworld felhőplatformja.

INDEX G220: Hatékony, teljes megmunkálás

Megérkezett az INDEX G220 eszterga-maróközpont új generációja, kibővítve az INDEX termékpalettáját. A teljesen áttervezett G-családot ezen legkisebb tagja teszi teljessé, 76 mm-es áteresztési átmérővel, 200 mm-es tokmányba fogható max. átmérővel és 900 mm-es esztergálási hosszal.

Megjelent az új TRAUB TNL12

A kis, 13 mm-es áteresztéssel rendelkező TRAUB TNL12 hosszeszterga évek óta kiváló teljesítményt nyújt kategóriájában. Amiben elődmodellje új mércét állított, abban a TNL12 második generációja megerősíti úttörő szerepét. Az INDEX-nek sikerült tovább növelnie a termelékenységet és a rugalmasságot, ugyanakkor csökkentette a gép helyigényét.