Média megjelenés

main_screenA CNCMedia Kft. a cnc.hu technológiai hírportált üzemelteti, amely a magyar és nemzetközi gépipar legújabb fejlesztéseiről és híreiről nyújt friss információkat. Szakmai rovatainkban napi rendszerességgel olvashat a legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről.

Kiemelt célunk, hogy feltérképezzük és bemutassuk a mai magyarországi fémmegmunkáló ipart, összegyűjtsük az aktív hazai cégeket, gazdag és érdekes tudástárat, megbízható és széleskörű információkat kínáló online forrást alakítsunk ki. Így a mérnökök, szakmabéliek és hobby szinten érdeklődők egyaránt megtalálhatják a hazai szerszámgyártókat, CNC oktatókat, munkásokat, gépeket és mindazt, ami az elmélyüléshez és szakmai fejlődéshez szükséges és hasznos lehet.

Szolgáltatásaink körébe tartozik on-line hirdetések, szakmai cikkek, fotók, riport- és reklámfilmek készítése és megjelenítése. Sokszínű szakmai híreink és növekvő látogatottságunk Önnek és cégének is lehetővé teszik, hogy a megfelelő célközönség számára, magas színvonalon hirdessen.

 

Amennyiben érdekli Önt a CNC.hu 2018-es média ajánlata, kérjük adja meg nevét, e-mail címét, esetleg telefonszámát, és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

(Please send us you name, email address and phone number if you are interested in our editorial rates in 2018.)

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám

Tárgy

Üzenet

captcha
Kérjük írja be a felül olvasható 4 jegyű kódot az üzenete elküldéséhez!