Magyarország és a digitalizáció

Joggal állíthatjuk, hogy a digitalizálódás, a digitális világba való bekapcsolódás ma már nem lehetőség, hanem “kényszer”. Elengedhetetlen és nem érdemes kísérletezni sem az elkerülésével – ugyanakkor a könnyítésnek ára van, a szó szoros értelmében.

12_digital_hungary_v3

A befektetés a digitalizációba ugyanakkor hatékony tervezés és átfontolt kivitelezés esetén megtérülő beruházás. Fontos, hogy a vállalkozás profiljának, méretének és pénzügyi helyzetének megfelelő stratégia és eszköztár kerüljön meghatározásra, így érhető a kívánt eredmény. Mindenekelőtt azonban a legfontosabb, hogy a cégek meghatározzák, mit várnak a digitalizációtól és mik a céljaik az eszközök bevezetésével.

Szeretné részletesebben is megismerni a magyarországi KKV szektor digitális lehetőségeit? Olvassa el teljes cikkünket az Ipari Digitalizáció Magazin oldalon és tudjon meg többet, hogy ne érhesse készületlenül a jövő!

 Az Ipari Digitalizáció Magazint azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsük a kis- és középvállalkozásokat a negyedik ipari forradalom által megkövetelt digitális átállásban. Válogatott cikkeink az Ipar és Automatizálás területét, a Digitalizáció, a Logisztika, a Szoftverek, valamint a vállalati Menedzsment témáit érintik, emellett a hatékonyságot és az együttműködést fejlesztő tanácsokkal szolgálnak.

Olvasson bele és kövesse az Ipari Digitalizáció Magazint a https://www.cnc.hu/digitalization/ oldalon, hogy ne maradjon le semmiről, ami a digitális átalakulással kapcsolatos!

További információ

Az Ipari Digitalizáció Magazin oldalán.

Megosztás
[
    ]