A 2019-es MACH-TECH újdonságai – HÓD Industrial Solutions

Hamarosan kezdődik a 2019-es MACH-TECH-Ipar Napjai, és, hogy a várakozás is izgalmasan teljen, úgy döntöttünk, egy rövid interjúsorozat keretein belül megkérdezzük partnereinket, mivel készülnek az idei kiállításra.

carousel_ipar2019_hu

2019-ben ismét megnyitja kapuit a gépipar fellegvára, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

A MACH-TECH és az IPAR NAPJAI szakkiállítások együttese egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására, felvonultatva az ipar szinte összes ágazatát, a gépgyártástól, a hegesztéstechnikán, automatizáláson és környezetvédelmen át az elektronikus biztonságtechnikáig.

Rövid interjúsorozatunkban partnereinket kérdeztük az idén bemutatott újdonságokról. Az alábbiakban Hodász Gábor, a HÓD Industrial Solutions Kft. ügyvezető igazgatója válaszol kérdéseinkre.

 

CNCMedia: Milyen eredményeket vártok az idei MACH-TECH-en való részvéttől?

Hodász Gábor: Szeretnénk bemutatni partnereinknek és a piacnak, hogy 26 éve stabilan állunk rendelkezésükre, hogy gyártásuk hatékonyabb, megbízhatóbb és pontosabb legyen. Mint mindig, most is ott leszünk standard és egyedi megoldásainkkal, és persze újdonságainkkal. Reméljük, hogy a nagy forgatagban minden érdeklődőre lesz elegendő időnk, és sokakat vendégül tudunk látni egy jó kávéra. Reméljük, hogy a játékunkon is sokan próbálják ki az ügyességüket és gyorsaságukat. Aki pedig előre regisztrál a honlapunkon, annak egy kávésbögrét ajándékozunk.

CNCMedia: Milyen újdonságok bemutatására/bejelentésére készültök a 2019-es évben?

H.G.: Több fontos újdonság lesz, amit bemutatunk: a manipulátor karunk egyre népszerűbb azon cégek körében, ahol nehezebb darabokat kell kézzel emelni és pozicionálni. A szerszámbemérő gépeink egy fontos kiegészítő rendszert kaptak: a Tool ID szerszámazonosító- és menedzser rendszert, ami kódleolvasóval tudja azonosítani a bemért szerszámokat. Ezt egyébként több partnercégünk standján is megtekinthetik szerszámgép vezérlőjével összekötve. Egyik legfrissebb újdonságunk, aminek a bejelentését a MACH-TECH-re időzítettük: együttműködésünk a Renishaw-val tovább bővült: mostantól az Equator idomszeres mérőrendszereket is forgalmazzuk. Valamint bemutatjuk, hogy milyen méréstechnikai szolgáltatásokkal (szervíz, kalibrálás, bérmérés stb) állunk partnereink rendelkezésére.

CNCMedia: Ezek közül mivel találkozhatnak a látogatók az idei MACH-TECH-en?

H.G.: Természetesen mindegyikkel! 120 m²-es standunkon lesz 5 mérőgép, 2 szerszámbemérő gép, kézi mérőeszközök, sok-sok satu, tokmány, meghajtott tartó, és számtalan megoldás a szerszámbefogás és munkadarab megfogás köréből. Ezen kívül (mint az már nálunk hagyomány): baristánk jóféle kávéval várja az érdeklődőket és lesz játékunk is: mindenki kipróbálhatja magát, hogy milyen gyorsan tudja kicserélni a gyorspofacserélős tokmányunk 3 pofáját. A három leggyorsabb díja egy-egy okosóra!

 

A 2019-es MACH-TECH május 14-17. között kerül megrendezésre, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A díjmentes belépésért regisztráljon EZEN A LINKEN!

További információ:

A HÓD Industrial Solutions Kft. hivatalos honlapján.

A MACH-TECH – Ipar Napjai hivatalos honlapján.

iparnapjai@hungexpo.hu
+36-1/263-6007
+36-1/263-6049
+36-1/263-6088

Megosztás
[
    ]