A 2019-es MACH-TECH újdonságai – FANUC Hungary

Hamarosan kezdődik a 2019-es MACH-TECH-Ipar Napjai, és, hogy a várakozás is izgalmasan teljen, úgy döntöttünk, egy rövid interjúsorozat keretein belül megkérdezzük partnereinket, mivel készülnek az idei kiállításra.

carousel_ipar2019_hu

2019-ben ismét megnyitja kapuit a gépipar fellegvára, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

A MACH-TECH és az IPAR NAPJAI szakkiállítások együttese egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására, felvonultatva az ipar szinte összes ágazatát, a gépgyártástól, a hegesztéstechnikán, automatizáláson és környezetvédelmen át az elektronikus biztonságtechnikáig.

Rövid interjúsorozatunkban partnereinket kérdeztük az idén bemutatott újdonságokról. Az alábbiakban Bagdi Attila, a FANUC Hungary Kft. marketing és üzletfejlesztési igazgatója válaszol kérdéseinkre.

 

CNCMedia: Milyen eredményeket vártok az idei MACH-TECH-en való részvéttől?

Bagdi Attila: Minden második évben van ilyen nagyszabású ipari kiállítás Magyarországon, ezért különösen nagy hangsúlyt fektetünk rá ezúttal is, hogy a legfrissebb fejlesztéseinket mutassuk be a HUNGEXPO-n. Az elvárások idén sem változtak, minél több új ügyféllel megismerkedni, akik még nem a FANUC-kal dolgoznak. Szerencsére (vagy szerencsétlenségünkre?) ebből egyre-egyre kevesebb van, hiszen az utóbbi 13 évben a japán vállalat egy igen széles ügyfélkörre tett szert hazánkban. Ami azt gondolom kiemelt területe az idei jelenlétünknek, az a számos új szolgáltatásunk bemutatása, amiről keveset hallhattak még itthon. Ezen felül számos gépértékesítési ajánlattal fogunk jelentkezni az ügyfeleink felé, amik kizárólag a vásár időtartama alatt fognak élni…!

CNCMedia: Milyen újdonságok bemutatására/bejelentésére készültök a 2019-es évben?

B.A.: Mindent a maga idejében. A FANUC kizárólag iparérett, 100%-osan tesztelt termékek bejelentését vállalja, amely már azonnal rendelhető az ügyfelek által. További bővítés várható a kollaboratív robotok tekintetében, így az egyik legszélesebb, ipari kollaboratív robot vonalat sorakoztatja fel a FANUC az iparágban. Ami a szoftver oldalt illeti, a 2019-es év nagy újdonsága kétségtelenül a FIELD rendszerünk lesz. A FIELD egy olyan szoftverkínálat, amely egy esernyőszoftverként funkcionálva gyártófüggetlenül képes összekötni megmunkálóközpontokat, szenzorokat, robotokat, bármit, miközben monitorozza, mesterséges intelligenciával elemzi és optimalizálja a folyamatokat. A világszinten több ezer eszközt összekötő és harmonizáló szoftver most Európába is megérkezett.

CNCMedia: Ezek közül mivel találkozhatnak a látogatók az idei MACH-TECH-en?

B.A.: Több, mint két tucat gépbemutatóra fog sor kerülni a 300+ négyzetméteres standunkon. A szokásunkhoz híven a teljes termékpalettát szeretnénk bemutatni, így a Roboshot elektromos fröccsöntőgép, Robodrill megmunkálóközpontok, Robocut huzalszikra forgácsológép, ipari és kollaboratív robotok sora, az Ipar 4.0-ás megoldásaink, és még az oktatási intézményekhez szóló ajánlataink is bemutatásra kerülnek. Néhány kiemelendő bemutató:

– A törökbálinti székházunkban májustól indulnak teljesen új, hegesztőrobotok képzéseink, amik egyedülállónak számítanak hazánkban. Erre tervezünk extra kedvezményeket, és kis bemutatót.

– A legújabb kollaboratív robotunk egy palettázási alkalmazást fog bemutatni. A CR15-iA ezzel belép a zöld, ipari kollaboratív robot családba, egy igazán vehemens terheléssel, és hozzá tartozó kinyúlással.

– A tavaly debütált Scara robotunkat is közelebbről lehet majd megtekinteni.

– Nemcsak a teljes standunkon működő gépeink lesznek hálózatba kötve, de a pavilonban található több, FANUC vezérléssel ellátott gépünk is, melyet élőben lehet majd követni nálunk. A standunkon mutatjuk be éles körülmények közt, hogy mire képesek az MT-Linki és ZDT rendszerek.

 

A 2019-es MACH-TECH május 14-17. között kerül megrendezésre, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A díjmentes belépésért regisztráljon EZEN A LINKEN!

További információ:

A FANUC hivatalos honlapján.

A MACH-TECH – Ipar Napjai hivatalos honlapján.

iparnapjai@hungexpo.hu
+36-1/263-6007
+36-1/263-6049
+36-1/263-6088

Megosztás
[
    ]