Mazak gépek a MACH-TECH-en

A Mazak termékpalettájának legnépszerűbb darabjaival készül a 2019-es MACH-TECH-re. A kiállított gépek között a standhoz látogatók megismerkedhetnek a Mazak egyedülálló Direkt Dióda Lézerével, Siemens vezérléssel ellátott megmunkáló központjával, vagy más népszerű szériáinak tagjaival egy INTEGREX i-200ST és egy QUICK TURN 100M SG személyében.

Az OPTIPLEX 3015 DDL 4kW Direkt Dióda Lézer egyedülálló hatékonysággal bír az ipari lézervágás területén, biztosítja a kiemelkedő vágási teljesítményt, lehetővé téve az ultragyors és magas minőségű precíziós vágást. Vékony anyagoknál a Fiber lézerhez képest 20 %-kal gyorsabb vágást, a vastagabb anyagoknál felülmúlhatatlan felületi minőséget biztosít. A gép 1.8G tengelygyorsulással valamint 120m/min tengelyenkénti gyorsjárati sebességgel dolgozik, szimultán gyorsjárati sebessége pedig 170m/min. A pozicionálási pontosság ±0.05mm/500mm az X- és Y- tengelyeken, valamint ±0.01mm/100mm a Z tengelyen. Ezen felül kivételes ±0.03-as ismételhetőséggel bír az X-, az Y- és a Z- tengelyeken. A tényleges energia átalakítása minden eddiginél nagyobb, 40-50%. Az OPTIPLEX 3015 DDL kivételes ergonómiával büszkélkedhet, mely az új Preview G vezérlőben is megmutatkozik.

optiplex-3015-ddl_rgb

A Mazak VTC-530C páratlan rugalmasságot és kompakt megmunkálási megoldásokat kínál. A 12 000 rpm fordulatszámú, 12,6 kW-os főorsó segítségével csökken a megmunkálási ciklusidő a nagy teljesítményű megmunkálásoktól a kis átmérőjű szerszámokkal történő alumínium megmunkálásokig. A direkt hajtású golyósorsók és görgős lineáris vezetékek biztosítják a nagy teljesítményű tengelymozgást 42 m/perces maximális gyorsjárati sebességgel az X-, Y- és Z-tengelyeken. A VTC-530C egyik sajátossága, mely megkülönbözteti a kategóriájában lévő többi géptől, az automatikus szerszámtár közbenső szerszámcserélő karral, ami gyors, 4,4 másodperces váltási időt tesz lehetővé vágástól vágásig. Az opcionálisan beépíthető munkatér elválasztó, a 2 300 mm hosszú és 530 mm széles rögzített asztal, vagy a gyors forgácseltávolítást segítő döntött gépágy számos felhasználási megoldást tesz lehetővé.

vtc-530c_no_background_-_with_siemens

A széleskörű felhasználhatóságot növeli az is, hogy a Mazak az Európában jelenleg legelterjedtebb vezérlés típussal, Siemens-szel ellátott verzióban is elérhetővé tette a VTC-530C-t. A Mazak és a Siemens szoros együttműködésének köszönhetően ez a standard Siemens protokollon alapuló integráció lehetővé teszi a gépkezelők számára, hogy bárminemű probléma nélkül váltsanak át más Siemens vezérlésű gépről Mazak Siemens gépre. A felhasználást pedig a vezérlésbe integrált egyedi ciklusok és képernyők segítik, amiket a MACH-TECH-re látogatók maguk is megismerhetnek, ugyanis a kiállításon is egy, a Mazak SmoothG helyett Siemens vezérléssel felszerelt modell lesz megtekinthető.

Az INTEGREX i-200ST a Mazak legújabb generációs többfunkciós megmunkáló berendezése, amely 5-tengely vezérlésének és nagy munkaterének köszönhetően ideális nagyméretű munkadarabok készre munkálásához egy gépen, egy befogásban, egy kezelővel. Fő- és alorsója 6000rpm, marófeje pedig 12000rpm fordulatszámra képes. DONE-IN-ONE technológiájával a legkorszerűbb, környezetbarát és energia hatékony módon nyújt rendkívüli pontosságot és termelékenységet.

integrexi200st_smooth_rgb

A QUICK TURN 100M SG egy kompakt, egyszerűbb konstrukciójú, mégis nagy teljesítményű hajtott szerszámos eszterga külön az Ön gyártási igényeire szabva. A főként kicsi, egyszerű geometriájú alkatrészekre specializálódó eszterga beépített orsó motor jellemzőinek köszönhetően minimális a nagy sebességű működés közbeni vibráció, ami kiemelkedően sima felületeti megmunkálást garantál. A nagy sebességek mellett is zavartalanul végrehajtható befogás/kioldás hatékonyan csökkenti a megmunkálási mellékidőket. A MAZATROL Smooth C CNC vezérléssel felszerelt gép páratlanul könnyű kezelhetőséget biztosít.

QUICKTURN100MSG_SmoothC_800-600jp

A rendezvényre EZEN A LINKEN regisztrálhat!

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal.

Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki, és hozza magával a kiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a területre.

Keresse a Mazakot az “A” pavilon 213A standjánál!

ForrásMazak

További információ:

A Mazak hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]