A 2019-es MACH-TECH újdonságai – Optimum Hungária

Hamarosan kezdődik a 2019-es MACH-TECH-Ipar Napjai, és, hogy a várakozás is izgalmasan teljen, úgy döntöttünk, egy rövid interjúsorozat keretein belül megkérdezzük partnereinket, mivel készülnek az idei kiállításra.

carousel_ipar2019_hu

2019-ben ismét megnyitja kapuit a gépipar fellegvára, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

A MACH-TECH és az IPAR NAPJAI szakkiállítások együttese egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására, felvonultatva az ipar szinte összes ágazatát, a gépgyártástól, a hegesztéstechnikán, automatizáláson és környezetvédelmen át az elektronikus biztonságtechnikáig.

Rövid interjúsorozatunkban partnereinket kérdeztük az idén bemutatott újdonságokról. Az alábbiakban Werderitsch Gábor, az idén MACH-TECH Nagydíjat is nyert Optimum Hungária Kft. ügyvezető igazgatója válaszol kérdéseinkre.

 

CNCMedia: Milyen eredményeket vártok az idei MACH-TECH-en való részvéttől?

Werderitsch Gábor: Szokásainkhoz híven bemutatunk néhány újdonságot, sikerterméket. Szeretnénk partnereinkkel megosztani ezen új fejlesztések gazdasági előnyeit, ezáltal még több ügyfelünknek segítséget nyújtani a gyártástervezésben és géppark fejlesztésben.

CNCMedia: Milyen újdonságok bemutatására/bejelentésére készültök a 2019-es évben?

W.G.: Ipar 4.0 szabványnak megfelelő tudású Axile szimultán öttengelyes gépek esztergáló és a Power skiving fogaskerékgyártó funkcióját mutatjuk be az idei évben.

CNCMedia: Ezek közül mivel találkozhatnak a látogatók az idei MACH-TECH-en?

W.G.: Az idei évben a kiállításra többek között az Axile G6 billenő-körasztalos öttengelyes megmunkálóközpontot, a Red Dot Díjat kapott Bodor fiberlézervágó gépet és a megmunkáló központba installálható 3D nyomtatónkat hozzuk el.

CNCMedia: AXILE G6-os megmunkáló központotok idén MACH-TECH Nagydíjat is nyert. Erről kicsit bővebben mit lehet tudni?

W.G.: Az Axile G6 gép egy 10 éves fejlesztési folyamatnak az eredményeként került sorozatgyártásba. A cikkben röviden, de tömören írtunk a gépek felszereltségéről, melyből minden műszaki innovációban jártas szakember láthatja, hogy a gépgyártásban a legfrissebb fejlesztésű gépelemek épültek be ezekbe a szimultán öttengelyes gépekbe.

AXILE-G6-001

Az Axile G sorozatú gépcsalád elérhető áron nyújtja a felhasználók részére mindazt a korszerű gyártás igényeinek megfelelő szolgáltatást – az európai részegység beszállítók csúcstermékeinek a felhasználásával – mely szükséges ahhoz, hogy akár az egyedi, vagy a nagyobb szériájú munkákhoz flexibilisen lehessen igazítani és tervezni a gazdaságos termelést.

 

A 2019-es MACH-TECH május 14-17. között kerül megrendezésre, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A díjmentes belépésért regisztráljon EZEN A LINKEN!

További információ:

Az Optimum Hungária Kft. hivatalos honlapján.

A MACH-TECH – Ipar Napjai hivatalos honlapján.

iparnapjai@hungexpo.hu
+36-1/263-6007
+36-1/263-6049
+36-1/263-6088

Megosztás
[
    ]