A 2019-es MACH-TECH újdonságai – IC-Hungary

Hamarosan kezdődik a 2019-es MACH-TECH-Ipar Napjai, és, hogy a várakozás is izgalmasan teljen, úgy döntöttünk, egy rövid interjúsorozat keretein belül megkérdezzük partnereinket, mivel készülnek az idei kiállításra.

carousel_ipar2019_hu

2019-ben ismét megnyitja kapuit a gépipar fellegvára, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

A MACH-TECH és az IPAR NAPJAI szakkiállítások együttese egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására, felvonultatva az ipar szinte összes ágazatát, a gépgyártástól, a hegesztéstechnikán, automatizáláson és környezetvédelmen át az elektronikus biztonságtechnikáig.

Rövid interjúsorozatunkban partnereinket kérdeztük az idén bemutatott újdonságokról. Az alábbiakban Dankó Márk, az IC-Hungary Kft. szerviz managere válaszol kérdéseinkre.

 

CNCMedia: Milyen eredményeket vártok az idei MACH-TECH-en való részvéttől?

Dankó Márk: Ezek a szakkiállítások mindig remek lehetőséget adnak arra, hogy olyan új kapcsolatokat alakítsunk ki, amire a hétköznapok során nem lenne lehetőségünk. Azt tapasztaljuk, hogy sok olyan gyártó cég van Magyarországon, aki még nem ismeri az általunk forgalmazott gépeket, a teljes portfóliónkat. Ezen a kiállításon a látogatók testközelben ismerkedhetnek meg a prémium kategóriás Sodick szikraforgácsoló gépekkel, amelyek a magas minőségnek köszönhetően egyre nagyobb tért hódítanak világszerte. Az IC-Hungary Kft. standján kiállított gépek megmutatják, hogy megmunkálás és design területén is high-end gépekről van szó.

Megmunkálás közben bemutathatjuk az Orlas Creator 3D fémnyomtatót is. A fémnyomtatás még nem annyira elterjedt, ezért szeretnénk nagy hangsúlyt fektetni rá, hogy bemutassuk, melyek azok az alkalmazások, ahol van jövője az additív technológiának. Szeretnénk továbbá megismertetni a Bihler stancoló-hajlító automatáit is, amelyeket kiemelkedő produktivitás jellemez.

A Mach-Tech kiállítás mindig nagyszerű lehetőség erre, hiszen a kereslet találkozik a kínálattal. Ezenkívül a kiállítás jó lehetőség arra is, hogy kapcsolatot ápoljunk a már meglevő ügyfeleinkkel.

CNCMedia: Milyen újdonságok bemutatására/bejelentésére készültök a 2019-es évben?

D.M.: A Sodick egy multinacionális vállalat, amely Európában eddig csak a szikraforgácsoló gépeket forgalmazta, de előreláthatólag 2019 végétől elérhető lesz két másik termékcsalád is: a HSC gyorsmaró gépek és a fröccsöntő gépek. Mi személy szerint nagyon örülünk ennek, hiszen így még teljesebb portfóliót kínálhatunk fel a cégeknek. A Sodicktól megszokott magas minőség garantált, a gépek saját vezérléssel rendelkeznek. 

Az eredetileg német családi tulajdonú OR-Laser Gmbh. gépeit már közel 10 éve forgalmazzuk. Tavaly azonban a Coherent Inc. felvásárolta az OR-Laser Gmbh-t, így itt is egy előrelépésről számolhatunk be. A Coherent egy több, mint 50 éves múltra visszatekintő amerikai vállalat, amely a lézeres technológiák területén vezető szerepet tölt be. A két cég által gyűjtött know-how így együtt fejlődhet tovább. Így biztosak vagyunk benne, hogy a lézeres megmunkálás területén a jövőben egyre hatékonyabb és jobb megoldásokat tudunk majd kínálni.

CNCMedia: Ezek közül mivel találkozhatnak a látogatók az idei MACH-TECH-en?

D.M.: A kiállításon a Sodick ALC400G huzalos szikraforgácsoló gép melett az AG40L tömbös szikraforgácsoló gép lesz látható. Mind a két gép rendelkezik 3D CAM szoftverrel, amivel komplex geometriák megmunkálása is leegyszerűsödik. Az Orlas Creator 3D fémnyomtató pedig építeni fog valamit, ami más megmunkálási módszerrel nem lehetséges.

 

A 2019-es MACH-TECH május 14-17. között kerül megrendezésre, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A díjmentes belépésért regisztráljon EZEN A LINKEN!

További információ:

Az IC-Hungary Kft. hivatalos honlapján.

A MACH-TECH – Ipar Napjai hivatalos honlapján.

iparnapjai@hungexpo.hu
+36-1/263-6007
+36-1/263-6049
+36-1/263-6088

Megosztás
[
    ]