A 2019-es MACH-TECH újdonságai – DMG MORI

Hamarosan kezdődik a 2019-es MACH-TECH-Ipar Napjai, és, hogy a várakozás is izgalmasan teljen, úgy döntöttünk, egy rövid interjúsorozat keretein belül megkérdezzük partnereinket, mivel készülnek az idei kiállításra.

carousel_ipar2019_hu

2019-ben ismét megnyitja kapuit a gépipar fellegvára, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

A MACH-TECH és az IPAR NAPJAI szakkiállítások együttese egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására, felvonultatva az ipar szinte összes ágazatát, a gépgyártástól, a hegesztéstechnikán, automatizáláson és környezetvédelmen át az elektronikus biztonságtechnikáig.

Rövid interjúsorozatunkban partnereinket kérdeztük az idén bemutatott újdonságokról. Az alábbiakban Kovács Gábor, a DMG MORI Hungary Kft. ügyvezető igazgatója válaszol kérdéseinkre.

 

CNCMedia: Milyen eredményeket vártok az idei MACH-TECH-en való részvéttől?

Kovács Gábor: Magas látogatói létszámra számítunk, abban bízunk hogy az új gépek értékesítésén felül széles körben tudjuk népszerűsíteni szerviz szolgáltatásainkat, szerviz termékeinket, digitalizációs és automatizálási megoldásainkat és additív gyártás technológiánkat.

CNCMedia: Milyen újdonságok bemutatására/bejelentésére készülnek a kiállításon?

K.G.: A 2019-es trendeknek megfelelően a kiállított gépeinket automatizálási megoldásokkal és technológiával mutatjuk be. Idén először mutatunk be élőben LASERTEC 30 SLM porágyas, szelektív lézersugár olvasztásos technológiát.

CNCMedia: Ezek közül mivel találkozhatnak a látogatók az idei MACH-TECH-en?

K.G.: A CLX 350 univerzális esztergával Robo2Go automatizálással, a harmadik generációs DMU 50 szimultán 5-tengelyes megmunkáló központtal PH150 automatizálással, az NLX 2500 univerzális eszergával GX5 gantry munkadarab adagolóval és a LASERTEC 30 SLM porágyas additív gyártóberendezéssel, szelektív lézersugár olvasztásos technológiával.

 

A 2019-es MACH-TECH május 14-17. között kerül megrendezésre, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A díjmentes belépésért regisztráljon EZEN A LINKEN!

További információ:

A DMG MORI hivatalos honlapján.

A MACH-TECH – Ipar Napjai hivatalos honlapján.

iparnapjai@hungexpo.hu
+36-1/263-6007
+36-1/263-6049
+36-1/263-6088

Megosztás
[
    ]