Az InfoConsulting lett az IFS elsődleges partnere Csehországban, Magyarországon és Szlovákiában

A vezető vállalatiszoftver-szolgáltató InfoConsulting bejelentette elsődleges IFS partnerré (IFS Principal Partnerré) való kinevezését Csehországra, Magyarországra és Szlovákiára vonatkozóan.

ifs

Elsődleges partnerként a jövőben az InfoConsulting lesz az IFS fő értékesítési és szolgáltatási csatornája a három országban, kiszolgálva az összes meglévő IFS ügyfél, valamint az új ügyfelek igényeit. Az InfoConsulting a további helyi és globális partnerekkel szorosan együttműködve fog teljes körű, versenyképes és minőségi szolgáltatásokat nyújtani az ügyfeleknek.

A kinevezéssel egyidejűleg az InfoConsulting 50%-kal, közel 200 főre növeli munkatársai létszámát, kifejezve ezzel az IFS iránti elkötelezettségét a régióban, és biztos alapot teremtve a meglévő ügyfelek igényeinek kielégítéséhez, valamint az elkövetkező évekre tervezett növekedéshez egyaránt.

Miroslaw Kaminski, az InfoConsulting igazgatótanácsának elnöke a következőképpen kommentálta a kinevezést: „Büszkék vagyunk rá, hogy az IFS minket választott elsődleges partnerének Csehországban, Magyarországon és Szlovákiában. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk a tekintetben, hogy ügyfeleinknek az IFS Applications bevezetésével teremtsünk értéket, ez kiváló alapként szolgál ahhoz, hogy bővítsük az IFS ügyfélbázisát az elkövetkező években.”

Marcin Taranek, az IFS kelet-európai és közép-ázsiai tevékenységéért felelős ügyvezető igazgatója a következőket tette hozzá: „Ügyfeleink állnak működésünk középpontjában olyan értelemben, ahogy a megoldásainkat fejlesztjük és olyan értelemben is, ahogy bevezetjük, támogatjuk ezeket a megoldásokat. Az InfoConsultinggal képviselt azonos értékeink, az eddigi sikeres együttműködésünk, valamint a vállalat IFS iránti elkötelezettsége mutatják, hogy az InfoConsulting kiváló partner az IFS számára a növekedésben. Az IFS a jövőben is minden olyan erőforrásához hozzáférést biztosít az InfoConsulting számára, amelyre szüksége van az ügyfelek támogatásához.”

InfoConsulting

Az InfoConsulting 1999-ben alakult (tanácsadócégként) és 2010-ben (rendszerbevezető cégként). A vállalat IFS partnerként 2010 óta kínálja a piacon az IFS Applicationst, valamint a kapcsolódó rendszerbevezetési és terméktámogatási szolgáltatásokat. Az InfoConsulting 2018-ban elnyerte az Év Innovatív IFS partnere díjat az EMEA régióban.

A vállalat közel 140 főt foglalkoztat, beleértve egy jelentős, tapasztalt tanácsadói gárdát, valamint számos vállalatnál vezette be az IFS Applicationst Lengyelországban, főleg a gyártó- és közműszektorban. A vállalat Lengyelországban Varsóban, Krakkóban, Katowicében és Poznanban rendelkezik irodákkal.

Az InfoConsulting büszke arra, hogy ügyfelei növekvő igényeivel lépést tartva képes növekedni és terjeszkedni. A vállalat tapasztalata, jelentős információs technológiai tudása, valamint a mai high-tech vállalati piac összetettségének megértése biztosítja, hogy piacvezető az üzleti elemzés és megoldástervezés, rendszerbevezetés területén.

IFS

Az IFS világszerte olyan ügyfelek számára fejleszt és szállít vállalati szoftvereket, amelyek termékeket gyártanak és forgalmaznak, eszközöket tartanak karban, vagy szolgáltatás jellegű tevékenységet menedzselnek. Munkatársaink iparági szakértelme, megoldásaink, valamint ügyfeleink iránti elkötelezettségünk együttesen emel minket elismert vezető, és a leginkább ajánlott szállítóvá szektorunkban. A 3 500 munkatársból álló csapatunk több mint 10 000 ügyfelet támogat világszerte a helyi irodáinkon, valamint egyre bővülő partnerhálózatunkon keresztül.

ForrásIFS

További információ:

Az IFS hivatalos honlapján.

Az IFS Blog oldalon.

Megosztás

Papp Olivér

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]