Ügyfelei véleményét jutalmazza a FANUC Hungary Kft.

Dolgozott már együtt a FANUC Hungary Kft.-vel? Megosztaná tapasztalatait? Töltse ki a japán gyártásautomatizáló vállalat ügyfél elégedettségi kérdőívét, és nyerjen szakmai utat!

FANUC_products__satifaction_survez_nologo

A FANUC Hungary Kft. közvéleménykutatást végez ügyfelei körében, melynek célja a vállalat fejlődéséhez releváns visszajelzések gyűjtése. A kérdőív kitöltésével tehát egyrészt segítik a FANUC munkáját, másrészt válaszaikkal közvetve hozzájárulhatnak a jobb ügyfélkapcsolatok kialakításához. A válaszadók ráadásul egy sorsoláson is részt vehetnek, amelynek győztesét a FANUC szakmai úttal is jutalmazza.

A kérdőívet 2019. február 28-ig van lehetőségük kitölteni, akár anonim módon is, de a sorsoláson csak elérhetőségeik megadásával indulhatnak!

A válaszadók közül hárman kerülnek véletlenszerűen kihúzásra, közülük az első kettő exkluzív FANUC ajándékcsomagot, a harmadik pedig egy szakmai utat nyer a FANUC Európai Központjába, Luxemburgba vagy a 2019-es Hannover Messe kiállításra, Németországba, egy általa választott munkatársával együtt.

További részletekért és a kérdőív kitöltéséért kattintson ERRE A LINKRE!

ForrásFANUC Hungary Kft.

Megosztás
[
    ]