Automatizációs oktató videók a FESTO-tól

Üzembe helyezés, konfigurálás és karbantartás a “Festo Service” YouTube csatornán.

A mondás szerint egy kép többet érhet 1000 szónál. Különösen igaz ez a mozgóképek esetében. Egy jól összeállított videóval még a legbonyolultabb problémák is elmagyarázhatók néhány percben. Ezzel a céllal hozták létre a Festo Service YouTube csatornát is, ahol gyakorlati videók mutatják be, hogyan kell üzembe helyezni a FESTO termékeit vagy hogyan végezhetnek el rajtuk egyszerűbb karbantartási feladatokat.

A FESTO elektromos és pneumatikus automatizálási technológiáinak felhasználói néhány lépésben megtanulhatják, hogyan lehet például egy lineáris tengely fogasszíját vagy egy pneumatikus hajtás kopó alkatrészeit kicserélni, vagy, hogy éppen hogyan rendelhetünk funkciókat a vállalat Eplan projekttervezőjéhez, a Schematic Solution-höz. A felhasználóknak ezentúl nem kell használati útmutatók hosszú oldalait átlapozniuk. Elég feliratkozni a csatornára, így mindig értesítést kapunk az új videókról.

Video-Tutorial

Az oktatóanyagok informálnak az egyes műveletek nehézségi fokozatáról, a végrehajtásukhoz szükséges időről és eszközökről, valamint illusztrációkat is tartalmaznak a jellemző hibaforrásokról. A felhasználók ideális esetben tableten vagy okostelefonon nézik a videót, így közvetlenül a gép mellett követhetik az utasításokat.

A Festo Service csatornát EZEN A LINKEN tudja megtekinteni.

ForrásFESTO

További információ:

A FESTO hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]