Ki lesz a legjobb CNC esztergályos?

Tudás, precizitás és elkötelezettség – ezek a tulajdonságok tesznek valakit jó CNC esztergályossá. De mi kell ahhoz, hogy valaki Európa legjobb fiatal szakembere legyen? Kiderül szeptember 26-a és 28-a között Budapesten a EuroSkills Budapest 2018 versenyen!

wordskills_3 mechatronika

Budapest ad otthont a szakmák Európa-bajnokságának, a EuroSkills Budapest 2018-nak, ahol a kontinens legjobb fiatal szakemberei mérik össze tudásukat 40 versenyszakmában. Versenybe szállnak a CNC esztergályosok is, bizonyítva, ilyen fiatalon is rendelkeznek mindazzal a tudással és tapasztalattal, ami ahhoz kell, hogy a legjobbak lehessenek szakmájukban. Szoríthatunk hazai versenyzőnek is: a hosszú válogató és felkészülési időszakot követően Varga Norbert fogja képviselni hazánkat.

De nemcsak a versenyszakmák és versenyzők miatt lesz érdemes kilátogatni Hungexpo-ra. A EuroSkills nemcsak egy verseny, sokkal inkább egy fesztivál, ahol minden érdeklődő találhat magának izgalmas programot.

Például a pályaválasztás előtt álló általános iskolások, szüleik és tanáraik ismerhetik meg a jövő szakmáit, azt, hogy a változó világunkban milyen tudással tudnak biztosan elhelyezkedni. A már szakképzésben tanulók láthatják, hogyan dolgoznak a legjobbak, kik jelentik a mércét. A munkaadók és a munkavállalók pedig találkozhatnak a jövő szakembereivel. Mert a EuroSkills valójában nem a jelenről, hanem a jövőről szól.

Nemcsak az 530 versenyző és 37 versenyszakma miatt érdemes kilátogatni az ingyenes rendezvényre, hanem a kapcsolódó programok miatt is. Az érdeklődők egyebek mellett megtekinthetik a EuroSkills 10 éve kiállítást, amely a verseny elmúlt évtizedének emlékezetes pillanatait, egyéni történeteit mutatja be. 

A EuroSkills 2018 versenyre a belépés ingyenes, regisztrálni ezen a linken lehet.

További információ

Az EuroSkills Budapest 2018 weboldalán.

Illetve az esemény facebook oldalán.

Megosztás
[
    ]