Idén is vár a Kutatók Éjszakája!

A népszerű rendezvénysorozat idén új arculattal még több helyszínnel és sok színes programmal várja az érdeklődőket szeptember 28-án. A látogatók számos tudományterületet ismerhetnek meg közelebbről, így nemcsak műszaki kutatásokba, hanem a művészeti és kulturális területen zajlókba is betekinthetnek.

nagykep

A 2018-as évben több, mint 700 műszaki kutatási programmal várják az érdeklőket országszerte. A programok között a tudományterületen dolgozó szakemberek ugyanúgy találhatnak érdekességeket, mint a családosok. A választást pedig a megújult honlap praktikus keresője teszi könnyebbé. Az előadások mellett gyakorlati programokat és műhelymunkákat is szerveznek, egyes események pedig már a koradélutáni órákban startolnak. A részvétel a programokon ingyenes, azonban a legtöbbre érdemes előre regisztrálni a helyszínek korlátozott befogadóképességére való tekintettel.

Egyetemek, kutatóintézetek és kulturális helyszínek nyitják meg kapuikat, hogy egy éjszakára a tudományt mindenki számára elérhetővé tegyék. Válogassanak Önök is a programok között és áldozzanak egy péntek estét a tudománynak szeptemberben!

További információ

A Kutatók Éjszakája rendezvény hivatalos weboldalán.

Megosztás
[
    ]