Professzionális szoftverekből álló gyűjtemény csaknem egyetlen szoftver áráért? Lehetséges!

Ha Ön úgy szeret dolgozni, hogy minden, projekt közben felmerülő tervezési problémára van kéznél egy profi megoldás, akkor ne hagyja ki a következő cikket!

Az Autodesk az Ipar 4.0 jegyében forradalmasította a megoldásait, és számos olyan lépést tett a digitalizáció irányába, mely előnyére válik felhasználóinak. Ennek keretében az eddigi legjobb és legköltséghatékonyabb hozzáférést biztosítja ügyfeleinek a tervezési- és megmunkálási portfóliójához. Ez a megoldás az Autodesk Terméktervezési- és Gépipari Szoftver Gyűjteménye (továbbiakban Gépészeti Szoftvergyűjtemény), mely tizenegy különböző professzionális szoftvert, és két addicionális szolgáltatást foglal magában, köztük a szoftverfejlesztő zászlóshajójának számító 3D CAD tervező szoftverét. Ami a legjelentősebb változást hozhatja a piacon, az a gyűjtemény ára, ugyanis ez közel egyetlen szoftver előfizetési díjával egyezik meg, és bárki számára elérhető.

Az Autodesk ezzel a megoldás csomagjával egy olyan szorosan integrált tervezői eszköztárat biztosít a tervező-, fejlesztő- és gyártó cégek számára, amely nagy mértékben növeli a termelékenységüket, ezáltal kiemelkedően magas megtérülést eredményez számukra. További előnye a kis kezdeti befektetés, a kiszámíthatóság, valamint a szoftver előfizetési díja, amely költségként teljes egészében elszámolható.

Legyen szó akár mindennapi tervezésről, vagy egyedi igényekről, mint a műanyag alkatrész tervezése, generatív tervezés (Ultimate csomag), additív megmunkálás támogatása, vagy az elektromos tervezés, az Autodesk gépészeti gyűjteménye mindezekre megoldást nyújt. Ráadásul a felhő alapú szoftver használatával bárhol, és bármikor tervezhet, akár mobil eszközökön is, a felhő alapú tárhely pedig lehetővé teszi a szoftveres adatok, tervek, rajzok megtekintését, megosztását, ellenőrzését és keresését. A felhő alapú tárhely hozzáférés minden Autodesk fiókhoz ingyenesen jár. Fedezze fel az Autodesk Ipar 4.0 megoldását, a Gépészeti Szoftvergyűjteményt, mely csaknem egy szoftver áráért az Öné lehet!

product-design-manufacturing-collection-badge-1024px

Mi tartalmaz a gyűjtemény?

Az Autodesk az eddigi legjobb és legköltséghatékonyabb hozzáférést biztosítja a tervezési- és megmunkálási portfóliójához. A gyűjtemény szoftvereinek nagyrésze integráltan működik, így a legjobb felhasználói élményt biztosítja. Lehetőség nyílik az Inventor tervező szoftveren belül létrehozni a termék elektromos- és mechanikai tervét, különböző lineáris- és nem lineáris analízist futtatni, szerszámpályát generálni szimultán 5-tengelyig, felépíteni a termék üzemi gyártási folyamatát, és mindezeket az információkat és változtatásokat közvetlenül-, rendszerezetten-, és kereshetően tárolni. Rendkívüli kényelmet biztosít a mérnököknek, hogy mindezek automatikusan frissülnek a szoftverben a 3D modell változtatásával együtt. Ezeken az integrált megoldásokon túl a szoftver gyűjtemény tartalmaz számos olyan független szoftvert is, melyek a mérnökség egyéb kihívásaira adnak megoldást.

Inventor Pro – 3D gépészeti tervező szoftver

AutoCAD – Teljes funkcionalitással (egybe csomagolták a korábbi összes modult)

Nastran – Végeselemes vizsgálati szoftver, lineáris és nem-lineáris anyagok analízisére

Vault – Hatékony tervadatkezelés, csoportmunka, megfizethető biztonság

HSM – Integrált 2,5–5 tengelyes CAM programozási megoldás

Nesting Lemez tábla kiosztás

3DS MAX Valósághű animációs és renderelő szoftver

Factory Design – Gépipari létesítmények koncepcióterveinek és alaprajzainak elkészítéséhez

Fusion 360 Felhőalapú 3D CAD/CAM/CAE terméktervezési szoftver

Navisworks – Nagymennyiségű adathalmazok egyesítése, tárolása, ellenőrzése

ReCap Pro – 3D pontfelhő kezelés, és fotó alapú terv kezelés

Mennyibe kerül mindez?

Mivel az Autodesk előfizetéssel kínálja a megoldásait, így az árazás kapcsán fontos először tisztázni, hogy mit foglal magában ez a szolgáltatás? Az előfizetések a licenc díjon felül tartalmazzák a szoftverkövetés díját is, így mindíg a legújabb szoftver verzióval dolgozhatunk, elkerülve a kompatibilitási problémákat, és kihasználva az aktuális verzió újdonságait. Továbbá a gyűjtemény része egy felhő alapú tárhely szolgáltatás is, valamint felhő alapú renderelési- és szimulációs szolgáltatás is, melynek használatával ezek a műveletek a megszokottnál nagységrendekkel kevesebb időt vesznek igénybe.

A teljes gyűjtemény ára alig több, mint egyetlen CAD szoftver előfizetési díja, ezáltal pedig az Autodesk kis kezdeti invesztíció ellenében maximális hatékonységot kínál ügyfeleinek. A felhasználók a teljes gépészeti szoftver gyűjteményt – tizenegy szoftvert – a cégük szolgálatába állíthatják, ahelyett, hogy mindössze a CAD tervező szoftvert vásárolnák meg, közel azonos költségek mellett. Ez a megoldás egyértelműen produktívabb munkavégzést eredményez, így az ügyfelek több megrendelést teljesíthetnek egységnyi idő alatt. A több projekt több bevételt is jelent, ezáltal jövedelmezőbbé válik a cég működése, anélkül, hogy az operatív költségek növekednének.

A szoftver gyűjteménnyel pontosan azt kapja, amire szüksége van, annyi ideig, ameddig szüksége van rá. Előfizethet havi-, negyedéves-, illetve több éves időszakra is. Autodesk-fiókjából egyszerűen és hatékonyan kezelheti szoftver licenceit, melyek teljesen mobilisak, így otthon vagy utazás közben is a rendelkezésére állnak. Elérhetőek egyfelhasználós vagy többfelhasználós konstrukcióban is, rendkívüli rugalmasságot biztosítva ezáltal az ügyfelek számára.

Mi az Autodesk célja?

Az Autodesk szoftver gyűjteményével kapcsolatos üzletpolitikája azon alapszik, hogy segítse az innovatív vállalatokat versenyelőnyhöz jutni, és azt hosszú távon megtartani, mindezt megfizethető áron. Profitábilis működést biztosít az ügyfeleinek azáltal, hogy egyetlen szoftver licenc helyett professzionális eszközök tárházát bocsájtja rendelkezésükre, közel azonos költség mellett. Ezáltal csatlakozik azokhoz a vezető innovatív vállalatokhoz, akik az ipari trendek lekövetésével végzik működésüket.

Az Autodesk úttörőként kívánja megreformálni az ipart, és olyan megoldáscsomagot nyújt, melynek segítségével ügyfelei minimális kezdeti befektetés mellett használhatják ki tizenegy szoftver tudását. A felhasználó így biztos lehet benne, hogy a mindennapokban felmerülő összes ipari kihívásra rendelkezik megfelelő megoldással. Ennek hozadéka összességében a napi kihívásokra adott válaszidő minimálisra csökkenése, ezáltal pedig a versenyképesség növekedése, mely a nap végén extra profitot jelent a cégnek. Rendkívül rövid megtérülési időt biztosít a szoftver gyűjtemény azon cégek – kifejezetten a célgépgyártók, és az alkatrészgyártók – számára, akik az összetett mérnöki feladatok megoldására, az Autodesk gyűjtemény számos szoftverét ki tudják használni. Így tehát azok az innovatív cégek jelentik a Gépipari gyűjtemény célközönségét, ahol a termék tervezést és gyártást strukturáltan szeretnék összefogni és lekezelni, minden kiegészítő művelettel együtt, és mindezt költséghatékonyan szeretnék megoldani.

Összességében

A digitalizáció világában minden nap újabbnál újabb megoldások és technológiák születnek, a piacot teljes egészében megreformáló termékek, és alkalmazások látnak napvilágot. Ebben a kiélezett versenyben egy vállalat úgy szerezhet-, és tarthatja meg lépéselőnyét a versenytársakkal szemben, hogy folyamatosan a fejlődést tartja szem előtt, mind szervezetileg, mind a technológiában, mind pedig a kínált termékek és szolgáltatások tekintetében. Az Autodesk szoftver gyűjteménye mindhárom területen pozitív változást hoz az ügyfeleinek. A gépészeti portfólió ugyanis számos olyan szoftvert tartalmaz, melyek a tervezési- és gyártási folyamatokban hoznak átalakulást (technológia), ezáltal pedig a termékek és szolgáltatások minőségére vannak rendkívüli hatással, továbbá a vállalati munkafolyamatok szervezettségében nyújtanak hathatós segítséget (szervezeti) azáltal, hogy összekötik a tervezést a gyártással, valamint mindkét területet a beszállítókkal és partnerekkel.

ForrásTechData

További információ:

Varinex_logoHunarocad_logo

Megosztás
[
    ]