Megjelent a SOLIDWORKS 2018- 2019 oktatási verziója!

A SOLIDWORKS oktatási verziójával a diákok olyan képességeket sajátíthatnak el, amelyekkel megalapozhatják jövőjüket!

A SOLIDWORKS 2018-2019 oktatási verziója nemcsak egy professzionális tervezőszoftvert nyújt a diákoknak és az oktatóiknak, hanem támogatást és egy hatalmas felhasználói közösséggel való kapcsolatot is.

Új termékekkel és további előnyökkel bővült az új verzió:

  • SOLIDWORKS CAM – a tudás alapú, teljesen integrált CAM rendszer összehangolja a tervezést és a gyártást egy kezelőfelüleleten, amellyel leegyszerűsödik az alkatrész megmunkálása és a diákoknak megtanulják a legjobb tervezési és gyártási megoldásokat.
  • SOLIDWORKS PCB – teljesen integrált, elektromos tervezői eszköz, amely zökkenőmentesen fut a SOLIDWORKS alatt, hogy 2D-s és 3D-s komponensek kialakítását tegye lehetővé. Nyák tervek készülnek el nehézségek nélkül az integrált adatok, az asszociatív folyamatok és a hatalmas elemzési képességek ki/felhasználásával. A SOLIDWORKS PCB kombinálja a gépészeti és elektromos tervezést, hogy a mechatronika és IOT teljes spektrumával segítse a diákok tanulását.
  • SOLIDWORKS PDM –  a Windows Explorerrel együttműködve könnyedén találja meg, nevezi át és használja fel újra az alkatrészeket, fájlokat és rajzokat, oszt meg tervadatokat, automatizál folyamatokat és biztosítja a csoporttagok és vezetők legfrissebb verziókhoz való hozzáférését.

Inset-Image-1

A SOLIDWORKS oktatási verziója több mint 11 vizsgához nyújt hozzáférést (SOLIDWORKS Certifications*);  többek között a CSWA-Academic és a CSWP-Academic vizsgákhoz. Idén már az Additive Manufacturing (Additív gyártás) vizsga is elérhető. A SOLIDWORKS vizsgákkal a tanulók nem csak azt bizonyíthatják be leendő munkaadóiknak, hogy értenek a SOLIDWORKS-höz, de azt is, hogy hogyan terveznek és elemzik ötleteiket az legjobb ipari megoldások segítségével.

Az oktatók és a diákok is hozzáférést kapnak a MySolidWorks Professional for Students tartalmaihoz, amelyek között több mint 600 oktatóvideót tekinthetnek meg különböző SOLIDWORKS témákban. Plusz elérik a CSWA és CSWP vizsgákra felkészítő tananyagokat is.

Fedezd fel a SOLIDWORKS Education Edition 2018-2019 új képességeit! Kérj diákverziót az info@eurosolid.hu e-mail címen keresztül!

ForrásEuroSolid

További információ:

Az EuroSolid hivatalos honlapján.

A SOLIDWORKS hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]