Az RS Components bemutatja a DesignSpark Piacteret, amely gyors és egyszerű utat biztosít a gyártóknak a piacokhoz

Az új DesignSpark platform a tervezői közösséget célozza meg, lehetővé téve a kisvállalkozások és gyártók számára termékeik eladását és a piaci elfogadottság tesztelését.

A mérnökök globális beszállítója, az Electrocomponents plc (LSE:ECM) kereskedelmi márkája, az RS Components (RS) bemutatta egy alapvetően új platform béta verziójáty a DesignSpark Piacteret. A platform lehetővé teszi a gyártók, professzionális előállítók, start-up vállalkozások és kisvállalkozások számára, hogy reklámozzák és eladják saját termékeiket és megoldásaikat gyártók és kivitelezők széles köre számára, beleértve az RS DesignSpark kivitelezői és gyártói közösségének több mint 650 000 fős tagságát.

RS764-DesignSpark_Marketplace

Az RS Components és az Allied Electronics, az Electrocomponents plc, a mérnökök globális, többcsatornás értékesítési hálózattal rendelkező forgalmazójának kereskedelmi márkái. Több mint 500 000 ipari és elektronikus terméket forgalmaznak több mint 2 500 piacvezető beszállítóval együtt dolgozva. Több, mint egy millió vásárlójuknak nyújtanak különböző hozzáadott értéket képviselő szolgáltatást. 32 országban működve, több módon is kínálunk termékeket és több mint 50 000 csomagot szállítunk ki naponta.

A potenciális eladók belistázhatnak bármilyen elektronikával vagy 3D nyomtatással kapcsolatos terméket, amennyiben azokat saját maguk gyártják. Ez magában foglalhat bármit, mint például az olyan egykártyás számítógépek, mint a Raspberry Pi vagy az Arduino platformok bővítőkártyáit, vagy önálló szórakoztató projekteket, 3D nyomtatású árucikkeket és viselhető eszközöket.

Bárki ingyenesen regisztrálhat a platformra saját gyártmányainak értékesítése és termékek vásárlása céljából. A DesignSpark Piactér azt is lehetővé teszi, hogy a vevők olyan, új fejlesztésű egyedi termékeket vásároljanak, amelyek még nem érhetők el a piacon széles körben. Fontos tudni, hogy a DesignSpark platformon történő értékesítés után nem kell díjat és jutalékot fizetni, azonban az olyan fizető platformok, mint a PayPal vagy a Stripe jutalékot szednek az eladóktól.

A DesignSpark Piactér a DesignSpark legújabb nagy fejlesztése. A 2010-ben indult DesignSpark ingyenesen letölthető eszközöket kínál nyák-, gépészeti és elektronikai tervezéshez, valamint könyvtárakat, információtárakat. Az oldal lehetőséget biztosít tervek és egyéb alapvető szakértői tippek megosztására.

A DesignSpark további funkciója, hogy az eladók nem csupán belistázhatják termékeiket a DesignSpark Piactérre, hanem cikket is közzétehetnek termékeikről a DesignSpark.com honlapon, amely további előnyöket nyújt a DesignSpark közösségi média csatornáin való megjelenéssel.

„A gyártók, kivitelezők és más, kezdő vállalkozók előtt álló egyik legnagyobb kihívás, hogy új termékeik és alkotásaik a potenciális vevők szeme elé kerüljenek, és tesztelhessék a piacot, mielőtt megkezdenék a tömeggyártást,” mondta Mike Bray, az RS Components DesignSpark részlegének igazgatója. „A DesignSpark Piactér egy innovatív megoldás, amely lehetővé teszi a gyártók és más fejlesztők, hobbi mérmökök számára, hogy belistázzák termékeiket, és igen széles közönség előtt reklámozzák azokat. A DesignSpark Piactér teljessé teszi a koncepció-létrehozás-értékesítés folyamatot a mérnökök számára, ami azt jelenti, hogy a DesignSpark egyetlen platformon keresztül segíti a mérnököket termékeik megtervezésében, reklámozásában és értékesítésében.”

ForrásRS Components

További információ:

Az RS Components hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]