A UNITED GRINDING Group új tulajdonosokkal menetel tovább a siker útján

A világ egyik legnagyobb szerszámgépgyártója a UNITED GRINDING Group új tulajdonos kezébe került. Az új tulajdonosi kör a svájci BZ Bank Aktiengesellschaft által szervezett, stratégiailag összehangolt befektetőkből áll. 

GRINDING_all_02

A UNITED GRINDING Group az utóbbi években folyamatos fejlődést produkált, tovább erősítve piaci pozícióját a szerszámgépiparban. Az innovatív új technológiákba történő beruházás, a modern gyártási megoldások, a csoport nemzetközi képviseletei és az ügyfélorientáció mind-mind hozzájárultak ehhez a pozitív irányú fejlődéshez. Az új tulajdonos folytatni kívánja ezt a sikert eredményező utat.

“A BZ Bank örömmel kínálja ügyfeleinek a lehetőséget, hogy olyan magas hozamú nemzetközi iparági csoportba fektessen be, amely az érintett piacok egyik vezetője,” mondja Martin Ebner, a BZ Bank Aktiengesellschaft vezérigazgatója“A hosszú távú befektetési lehetőségeket kereső ügyfelek számára a csoport folyamatos pozitív fejlõdése kulcsfontosságú, ezért a szilárd alapjainak további erõsítése nagy jelentõségû” – hangsúlyozza Ebner.

“Célunk, hogy a UNITED GRINDING Group továbbra is a piacvezetők egyike maradjon, a széles és egyedülálló termékportfóliónak köszönhetően. Emellett aktívan szeretnénk formálni az ügyfeleink iparágait érintő változásokat. Új tulajdonosi körünkkel együtt folytatjuk a nemzetközi terjeszkedést és növeljük a technológiai és digitális innovációkba történő befektetéseinket a termék és szolgáltatásportfóliónkon belül.” – mondja Stephan Nell, a UNITED GRINDING Group vezérigazgatója.

“Örömünkre szolgál, hogy az új tulajdonosi kör további fejlesztési lehetőségeket nyit meg a UNITED GRINDING Group számára annak érdekében, hogy továbbra is megtartsák vezető szerepüket és aktívan alakítsák piacukat a jövőben” – mondja Stephan Seifert, a Körber AG igazgatóságának elnöke.

További információ

A UNITED GRINDING Group weboldalán.

A Körber AG weboldalán.

A BZ Bank Aktiengesellschaft honlapján.

Megosztás
[
    ]